Dit kun je doen aan die galm in je huis

Aangeboden door Plameco Arnhem 16 april 2018

Misschien een vreemde vraag waar je niet snel bij stil staat: hoe klinkt het in jouw huis? In moderne huizen gebruiken we heel andere materialen dan vroeger. Denk bijvoorbeeld aan harde vloeren, leren meubels of rolgordijnen. Dat staat heel mooi, maar heeft ongemerkt een groot nadeel. Het absorbeert namelijk nauwelijks geluid. Sterker nog: geluid wordt weerkaatst, waardoor het flink galmt in huis. Bij Plameco Arnhem weten ze de oplossing die laten ze graag zien tijdens hun kijkdagen.

Geluid absorberen

De interieurs van vroeger zagen er wel iets anders uit: lekker pluizige vloerbedekking, dikke gordijnen en tafelkleden sierden veel huizen. Zulke elementen in je huis helpen ook geluid te absorberen. De materialen die we nu veel in interieurs zien zijn harder, waardoor een huis meer galmt en je zelfs kunt merken dat je elkaar moeilijker verstaat, met name in grote ruimten.

plameco arnhem

We hoeven namelijk echt niet massaal terug naar dat heftige jaren 70 interieur om dit probleem op te lossen. Volgens Plameco Arnhem is er een andere oplossing, en die zit hem in je plafond. Als je die galm wil verminderen is het simpelweg nodig om meer interieurgeluiden te absorberen. Dat kan door een speciale absorberende laag aan te brengen boven je plafond. Plameco Arnhem is gespecialiseerd in het plaatsen van zogeheten spanplafonds.

Galm en verlichting aanpakken

Nu kun je misschien denken: is het nodig, zo’n grote verandering alleen om die galm te verwijderen? Je kunt het natuurlijk van de andere kant zien: je hebt de kans om een hoop vliegen met een klap te vangen. Als je kiest voor een nieuw plafond ben je namelijk ook gelijk van die lelijke scheuren en vochtplekken af waar je al jaren tegenaan kijkt. De plafonds van Plameco zijn bovendien bacteriewerend en vochtbestendig, dus ook ideaal voor de badkamer.

plameco arnhem

Verlichting speelt een grote rol in de sfeer in je huis. Net zoals galm kan zorgen voor een minder huiselijk gevoel, kan slechte verlichting dat ook doen. Wanneer je kiest voor een plafond van Plameco kun je de meest gepaste sfeerverlichting voor jouw smaak laten aanbrengen, direct in het plafond.

Kijkdagen 20 en 21 april

Ben je wel nieuwsgierig geworden maar wil je eerst even oriënteren, kijken welk plafond überhaupt bij jouw smaken en wensen past? Dan kun je het beste even langs de kijkdagen komen bij Plameco op 20 en 21 april. Je bent vanaf 10.00 uur welkom bij de showroom om een kijkje te nemen. Neem een kop koffie en een kijkje, de ervaren adviseurs van Plameco beantwoorden graag al je vragen!

Bij Plameco is zo veel keuze is uit kleuren, stijlen en afwerking dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Vaak kan je meubilair gewoon blijven staan terwijl je nieuwe plafond wordt geplaatst, en meestal hoeft het niet langer dan een dag te duren. Dat klinkt goed!

Plameco Arnhem dienstverlening

Vandaag gesloten

Van Oldenbarneveldtstraat 122, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.