Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je een keer bij het terras van Popo wil zitten

Aangeboden door Popocatepetl 16 juli 2019

Volop leuke terrassen in Arnhem hoor, begrijp ons niet verkeerd. Maar dit terras is toch wel echt onvergetelijk! Popocatepetl heeft de buitenruimte voor het terras omgetoverd tot een walhalla. Dit is waarom wij zo graag op het terras van Popo rondhangen.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Er is altijd zon

popocatepetl terras in arnhem

En dan ook echt al-tijd. Als de zon schijnt in Arnhem, dan schijnt ‘ie sowieso ook bij Popo. Op de allerheetste dagen is er natuurlijk wel een parasol waar je lekker onder kunt kruipen want dan is die volle zon weer even teveel van het goede.

Popocatepetl heeft fantastische cocktails

shaking saturday popocatepetl the mexican arnhem

In de zomer krijg je toch altijd nog nét iets meer zin in exotische drankjes. Cocktails, bijvoorbeeld. Daar maken ze bij Popo echt een feestje van. Het zijn net kleine kunstwerken en ze zijn nog lekker ook! Wordt jij ook zo snel teut in de zon? Er staan ook virgin cocktails op de kaart. 😉

Er ligt een zwembad voor de deur

Ja oke officieel is het een fontein, maar nou én? Het terras van Popo grenst aan de Aku-fontein en daar kun je heerlijk in pootje baden of zelfs gewoon even helemaal in onderdompelen. Er wordt chloor in de fontein gestopt, juist omdat het ook als zwemwater wordt gebruikt. En geen zorgen: je mag ook nog steeds gewoon in de fontein spelen en klieren als je niet bij Popo op het terras wil zitten. Mocht je nou toch dorst krijgen, dan kun je altijd een frisdrankje bestellen!

Het is een ideale spot voor ouders

Vooral in de zomer kun je hier heerlijk hangen als mama of papa, zelfs mét de kids. Waarom? Omdat je ze gewoon kwijt kunt in die fontein! Het water is ondiep en je kunt van elke plek op het terras de fontein goed zien. Zo kan mama even genieten van een drankje met een parasolletje terwijl de kids in het water klieren.

Je kunt zo door van borrel naar diner

onbeperkt mexicaans eten arnhem popocatepetl
fotocredit: Popocatepetl

Vet handig: je schuift aan voor een borrel op de vrijdagmiddag maar die loopt toch een beetje uit de hand. Ga je toch gewoon lekker dineren bij Popo? Dat kan buiten aan het water of binnen natuurlijk. Ga voor hapjes of volle hoofdgerechten, de keuze is aan jou.


Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Geopend17:00 - 00:00

Gele Rijders Plein 39, Arnhem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

Lees ook:

erika the mexican table arnhem popocatepetl

Proef de échte Mexicaanse gerechten van Erika bij The Mexican Table

Het koken is de Mexicaanse Erika met de paplepel, of misschien wel tacoschelp, ingegoten. Jarenlang ...
barman van de week sevaldo

Barman van de week: De zwoele Sevaldo Tomassen van Popo the Mexican

Toen hij begon in de horeca was Sevaldo (25) soms best verlegen naar gasten toe. Maar van die verleg...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.