Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je ASM festival dit jaar écht niet wil missen

Aangeboden door ASM festival 15 februari 2019

De eerste editie was een gi-gan-tisch succes. En wij hebben goed nieuws: ASM festival komt ook dit jaar weer terug! Deze tweede editie wordt nog spectaculairder, en wij kunnen je vast wat highlights noemen van ASM 2019. Dit is waarom je er dus echt wel bij wil zijn dit jaar.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Omdat het nog toffer wordt dan vorig jaar

Even terugblikken op hoe de eerste editie was? Check deze aftermovie. De reacties van bezoekers zijn duidelijk: mensen vonden het helemaal tof! Op social hebben mensen het al over de start van een nieuwe traditie. ‘Wij hebben genoten! En heerlijk: op t fietsje erheen kunnen’, laat een van de bezoekers weten. En ‘Volgend jaar weer …..topdag gehad ondanks de regen’.

Als het dit jaar droog blijft, kan het alleen maar nóg leuker worden. Wij hopen in ieder geval dat ASM hier is om te blijven. 😁

Omdat het in ons stadje is

asm festival fiets

Op de fiets naar een festival, hoe vaak kun je nou zeggen dat je dat gaat doen? ASM festival is bij de Stadsblokken en dus midden in de natuur, maar toch voor alle Arnhemmers prima te bereiken. Dat zag je vorig jaar trouwens wel aan die zee fietsen rond het terrein!

Omdat het eten super is

asm festival eten

Vorig jaar was het eten zó lekker, dat er zelfs een beetje te weinig van was. Daarom is er dit jaar twee keer zoveel eten op het festivalterrein als de vorige editie. Net als vorig jaar werkt ASM weer samen met lokale horecaondernemers en foodtrucks, dus je komt ook nog veel van je favo Arnhemse restaurants tegen op het festival. Want een goede bodem leggen is ook belangrijk. 😉

Omdat je de line-up niet wil missen

asm festival arnhem line up

Guus Meeuwis, Racoon, Ilse DeLange, Di-rect, Davina Michelle en Lucas & Steve. Ja, serieus: die staan allemaal op het ASM festival dit jaar! Je weet in ieder geval dat je verzekerd bent van een dag vol top entertainment! Kijk hier voor de hele line-up.

Omdat de prijs te mooi is om waar te zijn

asm festival arnhem

Al die artiesten, dat heerlijke eten, die prachtige locatie. Dan verwacht je ook die hoge festivalprijzen, toch? Nee hoor, want een kaartje voor ASM festival kost je maar € 34,95 (!) Normaal gesproken niet eens genoeg om één grote artiest te zien, maar nu goed voor een hele dag en avond festivalfun.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ASM festival. Meer over ASM festival ontdekken?

ASM festival vrijetijd en uitgaan

Stadsblokken, Arnhem

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.