Dit is er te doen tijdens het Fashion + Design Festival Arnhem

Aangeboden door Fashion + Design Festival Arnhem 31 mei 2019

Arnhem = Modestad. Dat wordt nogmaals bevestigd met de komst van de zesde editie van Fashion + Design Festival Arnhem: een zes weken durend festival in het teken van mode en design. Geniet van exposities, lezingen, workshops en meer op verschillende plekken in de stad. Dit is er te beleven op de hoofdlocatie van FDFA 2019. 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Over de hoofdlocatie: Showroom Arnhem

fashion design festival arnhem

Het Fashion + Design Festival Arnhem werkt elk jaar met een thema, ditmaal WE ARE PEOPLE. Hiermee wordt de identiteit en diversiteit van mensen bedoeld in de breedste zin van het woord, maar speciaal voor het festival zal worden ingezoomd op gender en culturele diversiteit.

De hoofdlocatie dit jaar is Showroom Arnhem, in het centrum van de stad. Er is op meerdere plekken in de stad van alles te beleven in het teken van FDFA, maar de hoofdlocatie is jouw uitvalbasis voor tips en informatie over het festival. Bovendien staan er een paar erg toffe dingen op het programma. Lees gauw verder!

FDFA Exhibition: WE ARE PEOPLE

fashion design festival arnhem

1 juni t/m 8 juni, elke dag van 11.00 tot 18.00 uur (m.u.v. zondag om 12:00 uur) 

Stel je voor dat we in een wereld leven waar niemand wordt beoordeeld en veroordeeld op basis van geloof, afkomst, gender of uiterlijk. Een wereld waarin respect is voor ieders mening.

Bij de FDFA Exhibition zie je werk van ontwerpers en kunstenaars die op zoek zijn naar juist die wereld en de vele identiteiten die in de samenleving te vinden zijn. De ontwerpers die exposeren op de FDFA hoofdlocatie, hebben allen een bijzondere link met zowel Arnhem als met identiteit en diversiteit.

Voor meer info over deze tentoonstelling kijk je hier.

Haal voor € 5,- een Together Ticket en je kunt zowel naar de tentoonstelling WE ARE PEOPLE als naar de modetentoontelling WE’RE IN THIS TOGETHER in De Kerk door Museum Arnhem.

FDFA Talk

fashion design festival arnhem

Maandag 3 juni

Duurzame mode is het gesprek van de dag, maar wat doet (Arnhemse) retail of kunnen zij doen om in te spelen op duurzamere mode?

Lokale ondernemers en landelijke organisaties komen samen in het FDFA panel om te spreken en discussiëren over duurzaamheid in de brede zin van het woord. Hoe gaan we bijvoorbeeld op een duurzame manier om met menselijk kapitaal? Hoe benaderen we onze klanten? Hoe behandelen we onze werknemers?

Met onder andere Fraenck & Friends, Awearness Fashion en Harry Bijl (INretail). Meer weten? Kijk hier!

FDFA in Arnhem

fashion design festival arnhem

Nieuwsgierig geworden naar FDFA door dit tipje van de sluier over de hoofdlocatie? Ontdek dan de rest van de stad. Bijvoorbeeld de workshops in het Modekwartier, de tentoonstelling van Museum Arnhem: We’re in this together in De Kerk, of ga naar Rozet om te leren over ontwerpers die natuurlijke grondstoffen, technieken en werkprocessen gebruiken.

FDFA brengt regionale organisaties en ondernemers op het gebied van mode en design samen, om te laten zien wat zij voor jou – de Arnhemmer – kunnen betekenen. Dat wil je niet missen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fashion + Design Festival Arnhem. Meer over Fashion + Design Festival Arnhem ontdekken?

Fashion + Design Festival Arnhem vrijetijd en uitgaan

Kleine Oord, Arnhem

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.