Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er te doen op Hemelvaart in Sonsbeek

Aangeboden door Aan de Beek 25 mei 2019

Hemelvaart: een dag dat we (bijna) allemaal vrij zijn, en die bovendien is uitgegroeid tot een druk bezochte feestdag in Arnhem vol evenementen. Natuurlijk is er ook van alles te doen met Hemelvaart in Sonsbeek! 

Ben jij ook altijd zo vroeg wakker, ook op je vrije dag? Geen probleem, want in Sonsbeek kun je al vanaf 09.00 uur aanschuiven voor een dauwtrap ontbijt. Ga naar grand café Aan de Beek en geniet op je vrije voorjaarsdag van een ontbijtje met yoghurt en huisgemaakte granola, vers fruit en nog meer. Of kies een lekker ontbijt De Luxe met verse broodjes.

hemelvaart in sonsbeek ontbijt aan de beek

Live muziek

Geen zin om vroeg op te staan? Schuifel dan gewoon in het begin van de middag naar Sonsbeek voor een lekkere lunch. Bij de waterspeelplaats is dan een live optreden van The Tributes, een coverband die medleys van de 60’s tot nu in een energiek kampvuursfeertje speelt. Ze gaan van 13.00 uur van start!

Hemelvaart in Sonsbeek voor de kids

Zoals je gewend bent is er in het park bij Aan de Beek ook genoeg te doen voor kinderen. Er zijn spelletjes op het grasveld en natuurlijk kunnen ze zich ook weer heerlijk vermaken bij de waterspeelplaats. Kun jij ondertussen genieten van een heerlijke cocktail van de nieuwe borrelkaart!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aan de Beek. Meer over Aan de Beek ontdekken?

Aan de Beek cafés

Gesloten10:30 - 17:00

Zijpendaalseweg 26, Arnhem

Bekijk meer:cafés

adv.