Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er allemaal te doen in Arnhem in het weekend

Door Jolinda van Alfen 24 januari 2020

Nog eventjes doorbijten en het is alweer weekend! Behoor jij tot de groep mensen die daar ook daadwerkelijk van kan gaan genieten en niet hoeft te werken? Lucky you! We helpen je ook nog een handje met een lijst toffe tips. Have fun!

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Uitnacht

We beginnen natuurlijk met de Arnhemse Uitnacht! Zoveel leuks en moois helemaal gratis te bewonderen. Check dit maar:

Zien, horen en voelen bij Dudok

Horen, zien, voelen: dit wil je niet missen bij Dudok tijdens de Arnhemse Uitnacht

Joehoe, we hebben nog meer nieuws over de Arnhemse Uitnacht! Er zijn zoveel dingen te doen op 24 jan...
Arnhemse Uitnacht Tip

Tip! Deze acts wil je niet missen tijdens de Arnhemse Uitnacht

Ben jij er al klaar voor? Onze eigen Arnhemse Uitnacht? De derde editie van de Arnhemse Uitnacht is ...

Rennen in de dierentuin

Heb je zin om ook nog sportief aan de gang te gaan, dan tippen wij rennen door de dierentuin. Zondag 26 januari is er weer een Safari Trail.

Safari Trail 2020

Het is weer zover, de Safari Trail staat op de planning. Iedereen kan wederom meedoen aan deze beest...

Jaren 90’s feestje

Foto: pixabay

Een avondje met de beste rock van de jaren negentig in The Move. Het begint om 23.00 uur en de entree is een soort van gratis (wij weten ook niet wat The Move daarmee bedoelt 🙂 )


Meer over The Move ontdekken?

The Move cafés

Gesloten17:00 - 10:00

Varkensstraat 17, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Film in het Arnhems Gemaal

Na een geslaagde eerste editie met de vertoning van ‘A bridge too far’ vertoont het Arnhems Gemaal vanavond, 24 januari weer een parel van een film op het witte doek: de Turkse film ‘Winter Sleep’. Vanaf 19.00 uur kun je er terecht, de film start om 19.30 uur. Rond 23.00 uur is de film afgelopen. Kaartjes a 10,79 euro koop je hier.


Meer over Het Arnhems Gemaal ontdekken?

Het Arnhems Gemaal cafés

Vandaag gesloten

Gelderse Rooslaan 85, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Klarendal Beats

Foto: pixabay

Welke muziek pompt door het hart van Klarendal? Studenten van ArtEZ zijn de wijk ingegaan om een beeld te krijgen van de muziek die door de bewoners wordt geluisterd. Met welke liedjes en artiesten voelen de Klarendallers zich verbonden en brengt herinneringen naar boven? Op basis van de gegeven antwoorden is er een playlist samengesteld. De Klarendal Beats worden zaterdag 25 januari afspeeld vanaf 20.00 uur in Recordshop Arnhemse Meisjes, Sonsbeeksingel 96. Zing en dans mee op bekende hits van ABBA, Queen, Frank Boeijen en Boef. Het belooft een muzikale tijdreis te worden voor jong en oud. Je mag je eigen drank meenemen.

Garden Sessions

binnentuin grand cafe metropole
Foto: Metropole

Zondag vanaf 16.00 uur kun je weer genieten van live muziek bij Grand Café Metropole. Het Izaline Calister trio met Ed Verhoef en Angelo Verploegen geeft een concert. Izaline Calister, Edison winnares 2009, heeft als singer/songwriter en charismatisch performer reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Het repertoire van dit bijzondere trio bestaat uit originals en geeft Izaline daarbij de ruimte tot haar sterke interpretatie van een breed scala aan andere stijlen.


Meer over Grand café Metropole ontdekken?

Grand café Metropole cafés

Gesloten12:00 - 22:00

Steenstraat 68 , Arnhem

Bekijk meer:cafés

Wat de pot schaft bij de buren

Foto: pixabay

Deze vrijdag wordt er weer een pot gekookt in De Stadskeuken. Een speciale avond want na het eten is er een muzikale verrassing door Muziek bij de Buren. Een muzikale voorproeverij van wat op zondag 2 februari in 110 Arnhemse huiskamers te beleven is. Schuif aan, ontmoet leuke betrokken stadsgenoten en eet een heerlijke vegetarische maaltijd voor 5,-. Inloop vanaf 18.00 uur. Aanmelden door op ‘gaat’ te drukken bij dit evenement op Facebook. Let op dit kan tot 14.00 uur vandaag.

Nationaal theaterweekend

Foto ter illustratie Pixabay

Dit weekend kun je heel voordelig naar het theater in heel Nederland. Dus ook in Arnhem! We hebben natuurlijk al de gratis Arnhemse Uitnacht vanavond, maar je kunt nog even cultureel verder genieten met bijvoorbeeld de illusieshow Privacy. Brein-jongleur en acteur Jochem Nooyen verwondert je met miraculeuze begoochelingen. Zondag 26 januari om 15.00 uur in Musis, een kaartje kost 10 euro en die bestel je hier.


Meer over Musis Arnhem ontdekken?

Musis Arnhem theaters

Vandaag gesloten

Velperbinnensingel 15, Arnhem

Bekijk meer:theaters
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.