Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit innovatieve festival in De Melkfabriek wil je niet missen

Aangeboden door Innovate Festival 2019 21 september 2019

De wereld verandert en het gebeurt in een rap tempo. Die verandering hebben we onder andere te danken aan de innovatieve ideeën die uit onze eigen provincie komen. Wil jij die toekomst zien en beleven? Dat kan tijdens de Innovate Experience in De Melkfabriek. Maak kennis met de nieuwste technieken in gaming, Artificial Intelligence, duurzaamheid en nog veel meer. Iedereen is welkom, en het festival is helemaal gratis. Dit is waarom je de Innovate Experience niet wil missen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Om de erg toffe locatie

innovate festival melkfabriek arnhem

De Melkfabriek is een unieke locatie in onze stad waar al menig festival heeft plaatsgevonden. De industriële look and feel, de geschiedenis en de prachtige open ruimtes die bij het pand horen, lenen zich maar al te goed voor een festival als INNOVATE.

Nog een pluspunt van De Melkfabriek? Het is vlakbij het centrum. Pak dus gewoon de fiets, de bus of maak er een lekkere wandeling van. Je bent binnen tien minuutjes op de locatie van het festival. De Melkfabriek vind je aan de Nieuwe Kade 1.

Omdat de Techniekdag een unieke beleving is

innovate festival 2019 melkfabriek festival arnhem techniekdag

Een van de tofste onderdelen van de Innovate Experience moet wel de Techniekdag zijn. Dé kans voor kinderen en jongeren om kennis te maken met techniek. Ga bijvoorbeeld aan de slag met installatietechniek, smeed je eigen sieraad, doe laboratoriumproefjes en nog veel meer. De Techniekdag is het leukste voor kids tussen de 8 en 15 jaar oud. Of je hart nu sneller gaat kloppen van techniek of je hebt er eigenlijk (nog) niet zoveel mee: de Techniekdag is leuk voor iedereen.

Omdat je de nieuwste games en AI kunt ervaren

innovate festival 2019 melkfabriek festival arnhem

Heb jij wel een beetje nerd in je? Vind je gaming, virtual reality en Artificial Intellegence stiekem machtig interessant? Tijdens de Innovate Experience kun je je hart ophalen want er is veel te leren voor de gamenerds onder ons.

Probeer de nieuwste en beste games uit bij de gaming experience van MSI. Of speel op een innovatief toetsenbord van Wooting, en ervaar hoe het is om te gamen met deze nieuwe hardware. Bezoek de AI Centre van Radboud universiteit om te spelen met robots en Virtual Reality te proberen. Genoeg te doen, dus!

Omdat het lekker laagdrempelig is

Nu moet je niet meteen denken dat de Innovate Experience alleen leuk is voor de échte techniekkenners onder ons. Al heb je niks met innovatie en duurzaamheid, er is echt wel iets te doen voor jou op dit bijzondere festival. Want naast alle presentaties, workshops en belevingen kun je ook gewoon een beetje rondwandelen of een hapje eten met een drankje erbij. Het blijft immers een festival. 😉

Bijvoorbeeld de bijzondere foodtruck van Frituur d’Natuur, die is gemaakt van een tweedehands zeecontainer. Met behulp van tweedehands accupakketten en zonnecollectoren bakken ze de patatjes, loempiaatjes en hamburgers. Op het oergezellige terras in de binnentuin staan de gastheren van Bar Florian voor je klaar met koffie, thee, limonade, een goed glas wijn en een fris biertje.

Innovate Experience: een dag voor het hele gezin

Zaterdag 5 oktober is De Melkfabriek leuk voor jong en oud. Innovate Experience biedt namelijk toffe activiteiten en belevingen voor alle leeftijden. Bekijk vast de aftermovie van 2018 hierboven om een idee te krijgen van het festival.

Wist je trouwens dat Innovate Experience onderdeel is van het driedaagse Innovate Festival 2019? Meer over het complete programma lees je hier. Innovate is in het leven geroepen om te laten zien hoeveel prachtige initiatieven er uit onze eigen provincie komen op het gebied van techniek, wetenschap en kunst. Meer info over het festival vind je op de website van Innovate Festival 2019.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Innovate Festival 2019. Meer over Innovate Festival 2019 ontdekken?

Innovate Festival 2019 vrijetijd en uitgaan

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.