Deze toffe dingen kun je doen in mei bij BOKA

Aangeboden door BOKA 14 mei 2019

Voor wie BOKA nog niet kent; het is een (vegetarisch) lunchcafé, expositieruimte, evenementenlocatie, vergaderplek en broednest voor creativiteit. Oh, en je kunt er ook nog workshops volgen. BOKA staat dan ook voor Bij Ons Kan Alles! De maand mei is een ideale tijd om langs BOKA te gaan en kennis te maken met dit unieke concept, want er staan een hoop leuke dingen op de agenda van BOKA in mei. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Bier & Kunst

boka mei
foto: Marenvdb Photography

Een geweldige combinatie: kunst en bier. Ben jij kunstenaar, designer of op een andere manier creatief met ontwerpen? Kom dan op vrijdag 24 mei vanaf 16.00 uur langs BOKA voor een exclusief kunstevent in het teken van bier. Bieretiketten, om precies te zijn. Want organisatie OERSOEP nodigt jou tijdens dit event uit om een eigen ontwerp voor een bieretiket te maken. Er zijn in totaal 12 speciaalbieren die een nieuw etiket moeten hebben en jij kunt je bij BOKA inschrijven om één van die ontwerpen te maken. Daar heb je even de tijd voor: de uiteindelijke ontwerpen moeten in augustus bij OERSOEP worden ingediend en worden vervolgens in september bekend gemaakt.

Ben je niet zo creatief, maar wil jij als bezoeker mede bepalen welke OERSOEP bieren BOKA gaat schenken? Kom proeven en geniet van een live design act op vrijdag de 24ste. Hier moet je bij zijn!

Popquiz Marathon

BOKA arnhem arnhemse uitnacht
fotocredit: indebuurt Arnhem

Muziekliefhebbers opgelet! Dit jaar vind in Arnhem wederom de Popquiz Marathon plaats. Op allerlei plekken in de stad kun jij in verschillende rondes de quiz spelen en je muziekkennis testen. Elke locatie en ronde heeft een eigen thema. Of je nu een metalhead bent of blij wordt van Nederlandstalige muziek; er is altijd wel ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 en 20.0 uur kun je met jouw stempelkaart en startpakket voor je gehele team aan het quizzen. Er is genoeg tijd om aan zeker drie tot vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is
anders en je kan dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Uiteraard kun je ook bij BOKA terecht! Kijk voor alle info over de Popquiz Marathon hier.

Jazz in Arnhem

boka mei

Op 23 mei, om 20.00 uur in BOKA: een groovy event op een nieuwe locatie! Met twee jonge bands en een sound-collectief, te weten het Liberati Quartet, SMANDEM en mot. In de hoofdrollen twee toekomstige Nederlandse helden: Jesse Schilderink en Rafael Sinay. Zij sluiten samen het jazzseizoen af in BOKA. Kom je ook?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BOKA. Meer over BOKA ontdekken?

BOKA lunch

Vandaag gesloten

Oude Kraan 20 , Arnhem

Bekijk meer:lunch
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.