Deze is voor de haters: 5x anti-Valentijnsdagtips

Door Brechtje van Dam 13 februari 2018

Denk jij bij Valentijndsdag aan ‘commercieel onzinfeest’ of ‘weer een jaar alleen’? Natúúrlijk denken we ook aan jullie, lieve haters. Speciaal voor jullie hebben we een anti-Valentijnsdag overzicht gemaakt. Ontwijk de tortelduiven die aan elkaar gezogen zitten in Arnhemse restaurants en bioscopen en ga…

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Naar een horrorfilm

via GIPHY

Waar stelletjes naar de bios gaan voor een romantische komedie om lekker bij weg te zwijmelen, ga jij gewoon voor een dikke vette slasher movie. Zo eentje waar iedereen gruwelijk aan z’n einde komt. Dat kunnen zie tortelduifjes helemaal niet hebben, maar jij wel. Fijne Valentijn!

Pathé bioscopen

Nu open12:00 - 01:00

Oude stationsstraat 20, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen

De sportschool in

via GIPHY

De kans dat je lovers tegenkomt in de sportschool is behoorlijk klein. Daarnaast werk je aan een fitter lijf en krijg je een lekkere energieboost van een beetje bewegen. Winwin, dachten wij zo! Dus: duik de sportschool in op Valentijnsdag.

Lekker snacken

via GIPHY

Uit eten gaan op 14 februari is geen goed idee als je stelletjes wil vermijden maar Als je even de snackbar in duikt is de kans toch vrij klein dat je zwijmelende lovers tegen komt. Duik dus lekker de snackbar in en bestel een frietje oorlog met bereklauw. Kost weinig en is vreselijk a-romantisch.

Thuis uit eten

via GIPHY

Vind je de snackbar een slecht plan? Dan laat je toch gewoon je eten thuis bezorgen. Dat kan tegenwoordig via Thuisbezorgd en Deliveroo in Arnhem. Kun je mooi in je onderbroek op bed Netflix blijven kijken.

Naar de bouwmarkt

via GIPHY

Struikel je in het weekend nog over de stelletjes die op zoek zijn naar een gezamenlijke extra grote douchekop, op Valentijnsdag ben je veilig in de bouwmarkt. Ook bij IKEA zal het aangenaam rustig zijn. Al kunnen we nooit uitsluiten dat je een ongelofelijke romanticus tegenkomt die zijn lief trakteert op een portie Zweedse gehaktballen.

IKEA woonwinkels

Nu open10:00 - 21:00

Biograaf 2, Duiven

Bekijk meer:woonwinkels

Voor de lovers

via GIPHY

Oké, vooruit! Ook voor iedereen die wel dol is op Valentijnsdag hebben we – met heel veel liefde – een lijstje gemaakt.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.