De winter ontvluchten? Ga zwemmen voor een euro

Door Jolinda van Alfen 6 december 2017

Zwembad Valkenhuizen gaat weer open na een sluiting van ruim 2,5 maand. En dat wordt gevierd! Er is een feestelijke heropening waarbij iedereen kan komen zwemmen voor 1 euro.

Komend weekend wordt het zwembad weer geopend en op zondag kun je heel voordelig komen spetteren. Bijvoorbeeld tijdens het gezinszwemmen van 9 tot 12 uur of tijdens het recreatief zwemmen van 13 tot 16 uur. Entree kost dan maar 1 euro. Kinderen die zwemles hebben, of op de wachtlijst staan, zwemmen gratis op vertoon van hun zwemlespas.

Alle zwemactiviteiten en zwemlessen gaan vanaf zaterdag ook weer van start, op dezelfde dagen en tijden als voor de sluiting.

Astbestsanering gereed

Op 20 september werd het zwembad preventief gesloten nadat asbest werd geconstateerd tijdens een onderzoek dat vooruitliep op de toekomstige sloop van het zwembad. De daaropvolgende asbestsanering is succesvol verlopen. De oplevering van het nieuwe zwembad staat gepland voor eind 2019. Het zwembad wordt dan één geheel met de sporthallen van Valkenhuizen. Meer informatie vind je hier.

 

Meer over

Doen Getipt