Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Christmas is coming, Arnhem krijgt dit jaar een echte Dickens kerstmarkt

Door Tian van der Snee 14 november 2019

Kerstmis kan maar niet snel genoeg aanbreken voor sommige van ons. En wij hebben goed nieuws, want dit jaar krijgt Arnhem een echte Dickens kerstmarkt. Het belooft een gezellige dag te worden, waar het hele gezin welkom is. 

Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld bijt dit jaar het spits af en organiseert samen met Scouting Schutgraaf, de Pannenkoekenboerderij en Wijkplatform Elderveld een gezellige kerstmarkt geheel in de stijl van Charles Dickens (1812 – 1870). Deze kerstmarkt is perfect voor degene die graag kerstspulletjes inkopen, maar er niet te ver voor willen reizen. Het is ook nog eens een heel leuk uitje voor het hele gezin.

Waar en wanneer

Zondag 8 december ben je welkom op de kerstmarkt tussen 12.00 uur en 17.00 uur en het adres is Hannesstraatje 2a in Arnhem.

Tekst loopt onder de foto door 

Foto: BTV Elderveld

Van alles voorzien

De kerstsfeer zal tijdens de markt niet ontbreken. Drie boerderijschuren waar de kraampjes te zien zijn, worden prachtig verlicht en in stijl aangekleed. Dit jaar is het aanbod van allerlei cadeau artikelen bijzonder groot. Je zorgen maken om een geschikt kerstcadeau te scoren is dus niet meer nodig. En natuurlijk zullen er deze dag lekkere oliebollen aanwezig zijn, maar ook glühwein, erwtensoep en poffertjes.

In stijl

Alle vrijwilligers zullen gekleed zijn in Charles Dickens stijl. Het zou dus hartstikke leuk zijn als jij je hier ook op kleedt, maar niks hoeft natuurlijk. Diverse koren verzorgen gedurende de middag optredens waarbij je kunt meezingen met mooie en bekende kerstliederen. Kerstbomen zijn er ook te koop en je kunt de boom zelfs thuis laten bezorgen.

Je eigen kraam

Wil jij nou jouw kerstspulletjes verkopen tijdens deze kerstmarkt? Dat kan! Schrijf je dan wel even voor 24 november. Klik hier om je aan te melden.

adv.