Bij Heidepol leer je alles over testamenten, erfrecht en meer

Aangeboden door Natuurbegraafplaats Heidepol 6 mei 2019

Wanneer iemand komt te overlijden, dan biedt het enige troost als zaken als erfrecht en het testament goed geregeld zijn. Dat kan al voor overlijden. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Notaris Natascha Dröge legt het uit op natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem.

Natuurbegraafplaats Heidepol

Heidepol is een natuurbegraafplaats. Dit houdt in dat je vrij bent zelf een plek te kiezen in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied. Alles is dan voor altijd goed geregeld, en je nabestaanden hebben geen zorgen over bijvoorbeeld grafonderhoud of grafverlenging. Maar hoe leg je zoiets notarieel vast? Dat legt notaris Natascha Dröge uit.

Erfrecht en testament

Op 19 mei geeft zij vanaf 14.00 uur een lezing in de ontvangstruimte van natuurbegraafplaats Heidepol. Inloop is vanaf 13.30 uur. Deelname is kosteloos. Je krijgt niet alleen antwoord op je vragen over hoe deze bijzondere begraafplaats. Dröge laat ook andere onderwerpen aan bod komen tijdens deze informatieve lezing. Bijvoorbeeld het levenstestament: wat gebeurt er als je ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan de financiële en medische zaken?

Informatie voor iedereen

Wanneer iemand komt te overlijden, dan komt er een hoop op je af. Daarom is het fijn om goed voorbereid te zijn. Bij natuurbegraafplaats Heidepol willen ze je daarbij helpen. Je kunt nu al een plek reserveren voor later, om nabestaanden te ontzien. Meer hierover lees je hier.

Laat je informeren en oriënteer je op de toekomst door naar de lezing te komen. Aanmelden voor de lezing kan via [email protected].

Ook buiten de lezing om ben je 7 dagen per week tussen zonsopgang en zonsondergang welkom bij natuurbegraafplaats Heidepol.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Natuurbegraafplaats Heidepol. Meer over Natuurbegraafplaats Heidepol ontdekken?

Natuurbegraafplaats Heidepol uitvaart

Nu open09:00 - 18:00

Harderwijkerweg 37, Arnhem

Bekijk meer:uitvaart

adv.