Bij dit restaurant pakken ze uit op zaterdagavond met live muziek!

Aangeboden door Miyagi and Jones 8 maart 2019

Je hebt net heerlijk uitgebreid gedineerd op je vrije zaterdagavond. Nog even zin in een naborrel? Dan hoef je nu niet meer op zoek naar een borrelspot, want wij  hebben de ultieme tip voor je! Miyagi and Jones present “wax on wax off”! Op zaterdag avond luid je nu je avond goed in met cocktails, lekkere biertjes en live muziek ondersteund door goede dj beats.

Borrel bij Miyagi and Jones

Je dacht dat Miyagi and Jones alleen goed is in sushi rollen en cocktails shaken? Think again! Want in het weekend pakken ze bij het restaurant extra uit. Bier, cocktails, muziek; alles! Kom samen met je vrienden voor een avondje bier of met je collega’s voor een uitgestelde vrijdagmiddagborrel en geniet ondertussen van de beats van de DJ, vergezeld door live vocals.

miyagi & jones arnhem cocktail cocktailproeverij

Wax On, Wax Off

De aftrap is op zaterdag 16 maart met Wax On, Wax Off. Wat er op het programma staat? Onder andere een line up bestaande uit Anthony Harm, Bruze D’Angelo en Wynonna Stoové op vocals. En natuurlijk de lekkerste cocktails die je van Miyagi and Jones gewend bent. Geen zin in cocktails? probeer een van de awesome beers. Terwijl Jones staat te vlammen achter de bar zal staat Miyagi op z’n vertrouwde plek in de keuken, dus aan lekkere hapjes zal het die avond ook niet ontbreken!

Vanaf 21.30 ben je welkom bij Jones. Kun je er niet bij zijn de 16e? Geen probleem want de borrelfeesten bij Miyagi zijn gewoon vaste prik. Donderdag, vrijdag en zaterdag wordt regelmatig flink uitgepakt. Want als Miyagi van huis is, danst Jones op tafel! Wil je op de hoogte blijven van alle gezellige borrels bij Jones? Kijk dan op de Facebook of Insta van Miyagi.

miyagi and jones arnhem


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miyagi and Jones. Meer over Miyagi and Jones ontdekken?

Miyagi and Jones restaurants en horeca

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 23, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.