Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Amazing Oriental Arnhem is jarig en viert twee dagen lang feest!

Aangeboden door Amazing Oriental Arnhem 17 mei 2019

Amazing Oriental, dé Chinese supermarkt van Arnhem, is alweer 18 jaar in onze stad. Hoogste tijd dus om een groot feest te geven! Kom op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei langs bij Amazing Oriental voor lekker eten, toffe prijzen en kookworkshops. 

amazing oriental arnhem

18 jaar alweer, dat gaat hard! Voor veel Arnhemmers is Amazing Oriental hét adres voor de beste tokoproducten uit Azië. Als je Amazing Oriental nog niet kent, kun je het beste kennis komen maken op 24 en 25 mei.

Wat staat er op het programma?

Nou, een heleboel leuks! Bijvoorbeeld inspirerende kookdemo’s die jouw innerlijke keukenprins(es) aanwakkeren. De boodschappen kun je natuurlijk ook gelijk bij Amazing Oriental Arnhem doen! Maar er staan ook gratis hapjes voor je klaar en gelukskoekjes van de god van de rijkdom, Choy San Yeh. Speciaal voor de verjaardag van Amazing Oriental deelt Choy San Yeh gelukskoekjes uit op beide dagen.

Daarnaast kun je draaien aan het rad van fortuin. Lacht het geluk jou toe? Wie weet win jij dan wel één van die fantastische prijzen. Draaien betekent: altijd prijs!

Voucher voor goodies

Woon jij in de buurt van Amazing Oriental en heb je ook een voucher in je brievenbus gekregen? Mooi! Neem die op vrijdag 24 mei of zaterdag 25 mei mee naar de winkel en je kunt deze inwisselen voor een goed gevulde goodiebag met allerlei lekkers voor thuis!

Het feest begint op beide dagen om 10.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De kookdemo’s starten vanaf 11.00 uur. Ben jij erbij?


Meer over Amazing Oriental Arnhem ontdekken?

Amazing Oriental Arnhem supermarkten

Gesloten12:00 - 07:00

Johan de Wittlaan 53, Arnhem

Bekijk meer:supermarkten

adv.