Afkoelen in de Eusebiuskerk: de Arnhemse Stockdagen zijn gestart!

Door Jolinda van Alfen 21 juni 2017

Wil je even afkoelen en toch genieten van design? Check dan de Arnhemse Stockdagen in de Eusebiuskerk. En als het van het weekend wat koeler is, valt er nog veel meer te ontdekken in de binnenstad en het Modekwartier.

Ruim 125 ontwerpers en high-end winkels openen de deuren van hun voorraadkasten. De hele stad Arnhem staat van 22 tot en met 25 juni in het teken van mode, product design en accessoires. Speciaal voor deze editie van de Arnhemse Stockdagen wordt de Eusebiuskerk omgetoverd tot een gigantische pop-up store. En dat is nog eens lekker afkoelen!

Pop-up stores in Hemelrijk

Vanaf vrijdag lijkt het weer wat koeler te worden en kun je fijn verder shoppen in bijvoorbeeld de locatie Hemelrijk. Deze winkelpassage in het centrum biedt tijdens de Arnhemse Stockdagen pop-up stores van de productdesigners uit Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Spijkers & Spijkers en Design from Düsseldorf, een designercollectief uit Duitsland. Ook de spectaculaire designbingo en borrel op vrijdagavond is dit jaar in Hemelrijk. Volgens organisator Sophie Schijf is de bingo een populair onderdeel. “Begonnen als grap en nu weer op herhaling”, vertelde ze ons eerder al in een interview.

Winkels in het centrum

Maar liefst 25 winkels sloten zich aan en verkopen hun stock vanuit de eigen winkel. Een mooie mix van succesvolle oud ArtEZ studenten die groot werden in Arnhem en winkeliers die hun vleugels hebben uitgeslagen naar modestad Arnhem.Voorbeelden zijn: Arnhem Coming Soon, Trix en Rees, Humanoid, Jones Arnhem, By Maeve en Fred de la Bretonière.

Modekwartier

Natuurlijk doet het Modekwartier ook mee aan de Arnhemse Stockdagen. Je kunt tijdens de Stockdagen een route langs de 24 deelnemers lopen. In het programmaboekje en online vind je de route door deze creatieve wijk.

Meer informatie

De volledige deelnemerslijst staat op de website van de Stockdagen. Hier kun je ook terecht voor alle overige informatie over dit evenement. Voor actueel nieuws, adressen en meer voorpret kun je ook op de facebookpagina kijken.

adv.