7x dit wil je niet missen in Arnhem dit weekend

Door Brechtje van Dam 14 december 2018

December is een maand vol toffe concerten, activiteiten, feestjes, markten: noem maar op! Genoeg te doen dus, en wij zetten een aantal highlights voor je op een rij. Dit is er allemaal te doen in Arnhem komend weekend.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Arnhem Samen

Arnhem Samen 2018

Altijd al afgevraagd hoe het nou zit met die gele kubus op het Gele Rijders Plein? Komende zondag 16 december kun je er een kijkje nemen want dan is er van alles te doen. Van 16 t/m 26 december klinkt iedere avond feestelijke live muziek bij de Kubus. Net als vorig jaar kun je bovendien genieten van gratis winterse hapjes en drankjes. Zondag is het openingsfeest met burgemeester Marcouch.

Kerstmarkt

kerst in arnhem het leukst
Foto: De Gelderlander

Wauw, wat hebben we lang moeten wachten. Maar komende zondag is het eindelijk zo ver: de grootste kerstmarkt van het Oosten! Wandel de binnenstad in en je loopt zo allerlei leuke kraampjes tegemoet met gluhwein, hapjes, leuke (kerst)artikelen en nog veel meer.

Terug naar toen

terug naar toen

Begin je weekend goed met een beetje nostalgie bij 5th Avenue. Daar draaien ze vrijdagavond 14 december tijdens Terug naar Toen al die fijne 90s en 00s hits waar jij mee opgroeide. Kijk hier voor meer info over het event.

5th Avenue discotheken

Vandaag gesloten

Korenmarkt 26, Arnhem

Bekijk meer:discotheken

Music Circus Arnhem

Het gloednieuwe en bizarre festival Music Circus Arnhem is zondag in Luxor te aanschouwen. Meer dan tien bands, circusartiesten, dj’s en glorious food! En een kaartje kost je maar 5 euro. Kijk hier om tickets te bestellen.

Luxor Live muziek

Nu open18:00 - 01:00

Willemsplein 10, Arnhem

Bekijk meer:muziek

Opening DAVO Arnhem

davo bieren
DAVO in Deventer.

We hebben even moeten wachten maar vandaag is het zover: biertempel DAVO gaat open aan de Rijnkade 41. Kom jij een pilsje drinken?

davo bieren

Bierwalhalla DAVO opent haar deuren in Arnhem

Al sinds juli van dit jaar zitten wij op het puntje van onze stoel te wachten tot DAVO een opening a...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.