7x de leukste oud & nieuw feestjes in Arnhem

Door Brechtje van Dam 13 december 2018

Het komt steeds dichterbij; het jaar 2019 staat al voor de deur! Weet jij nog niet waar je de jaarwisseling gaat vieren? Misschien is een van deze oud & nieuw feestjes in Arnhem wel iets voor jou. Van comedy tot dansjes en heerlijke hapjes met bubbels: hier moet je zijn als 2018 overgaat in 2019!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

STAN&2019

STAN staat het hele jaar voor je klaar, dus uiteraard ook met de jaarwisseling. Bij STAN&CO maken ze namelijk echt werk van oud & nieuw en staat er een spectaculaire avond op je te wachten. Wat je allemaal kunt verwachten? Natuurlijk de heerlijke drankjes van STAN, maar vooral: comedy, gratis bubbels, vuurwerk, live muziek en natuurlijk feest!

stan co oud nieuw arnhem

Comedy, bubbels, vuurwerk: hier vier je het tofste oud & nieuw in Arnhem

STAN staat het hele jaar voor je klaar, dus uiteraard ook met de jaarwisseling. Bij STAN&CO maken ze...

STAN&CO restaurants en horeca

Nu open10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

NYE: Flying 5th

Vlieg het nieuwe jaar in met Flying 5th in Freaky Piano Bar en 5th Avenue. Ga op ontdekkingsreis in de verschillende wereldsteden. Iedere area staat symbool voor haar eigen stad, dus je kan overal naartoe vliegen. Het luchtruimpersoneel staat klaar om jou te voorzien van je favoriete drankjes. Vergeet de tijd en vlieg naar ongekende hoogtes met dit heerlijke feestje! Kijk hier als je een kaartje wil scoren.

5th Avenue discotheken

Vandaag gesloten

Korenmarkt 26, Arnhem

Bekijk meer:discotheken

How Bizar NYE

How Bizar is het dancefeest met Drags, dansers, verassingen en dj’s die de fijnste beats voor je hebben. 31 December tijdens NYE pakken ze groots uit op toplocatie Bizar-Bazar, Oud en nieuw in golden style! Let op: 60 procent van de tickets is al verkocht dus wees er snel bij.

Bizar-Bazar restaurants en horeca

Nu open17:00 - 00:00

Spoorwegstraat 10, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

FLOW NYE

FLOW mag natuurlijk ook niet ontbreken in Arnhem met de jaarwisseling. Op de 31ste barst het feest al los om 22.00 uur in Musis Sacrum. Niet alle details zijn al bekend maar verwacht net als altijd een dikke line up. Proost met je vrienden het nieuwe jaar in! Kijk hier voor kaartjes en om op de hoogte te blijven van het event.

Plaza discotheken

Vandaag gesloten

Korenmarkt 19 a , Arnhem

Bekijk meer:discotheken

NYE: Champagne shower

Happy New Year! Laat de kurken maar poppen in Plaza met Champagne Shower. Laat je onderdompelen in de bubbels. Een bruisend feest om het nieuwe jaar maximaal in te luiden. Tickets verkrijgbaar voor maar €5. Kijk hier voor meer info.

Café De Feestbeesten cafés

Vandaag gesloten

Varkensstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Oudjaarsavond bij De Feestbeesten

Heb je wel zin om oud & nieuw in de stad te vieren, maar geen zin om de hoofdprijs te betalen? Van alle oud & nieuw feestjes in Arnhem is dit de enige die we hebben kunnen vinden waar je gratis bij kan zijn. Bij café De Feestbeesten betaal je namelijk geen entree! Je moet er dan wel vroeg bij zijn want vol = vol. Kijk hier voor meer info over oudjaarsavond bij De Feestbeesten.

Stout restaurants en horeca

Nu open16:00 - 23:00

Korenmarkt 10, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
barman van de week arnhem william madbull hendriks

Barman van de week: de zingende William ‘Madbull’ Hendriks

Tientallen nominaties kwamen er binnen voor William. Een groot deel van de Arnhemmers is het eens: W...

Urban Lollyta • NYE • Arnhem

Goed nieuws: je kunt dit jaar ook genieten van de klanken van onze eigen Arnhemse Afro Bros. Zij komen namelijk met de jaarwisseling optreden in Club Stout. Een early bird ticket heb je al voor €9,50. Kijk hier voor meer info over het event.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.