Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6x de leukste kinderfeestjes in Arnhem

Door Lotte Straal 17 januari 2018

Zit jij met je handen in het haar omdat dochter-, of zoonlief bijna jarig is en je geen idee hebt wat je nu moet organiseren? Geen stress, Arnhem biedt genoeg leuke uitjes aan voor de kids. Plus: door deze gave kinderfeestjes in Arnhem word jij zeker de coolste ouder ever!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Ontdekken bij Technoplanet

technoplanet kinderfeestjes in arnhem
fotocredit: Technoplanet

Van alle kinderfeestjes in Arnhem is dit misschien wel de meest leerzame. De kids stappen hier in de wondere wereld van de techniek. Bij Technoplant kan er gekozen worden voor een chemie, elektronica, CSI of supersonisch zwaard feestje. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een eigen haargel, op zoek gaan naar de dief van een inbraak, het ontwerpen van een struikelalarm of het maken van een eigen supersonische zwaard. Dat klinkt toch super spannend?


Meer over Technoplanet ontdekken?

Technoplanet bezienswaardigheden

Utrechtseweg 310, Arnhem

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Gieren met Bubbelbal

bubbelbal kinderfeestjes in arnhem

Zin in een sportieve en hilarische dag? Dan is dit een top idee! Bij Bubbelbal krijgen de kinderen een grote plastic bal om zich heen dat gevuld is met lucht. De bedoeling is dan om een potje voetbal tegen elkaar te spelen of een ander spel. Leuk feitje, ze kunnen hun handen niet gebruiken dus dat wordt botsen tegen elkaar en rollen op de grond. Je hoeft niet bang te zijn voor ongelukken, want de bal zorgt voor een zachte landing. Gelach wordt gegarandeerd!

Bubbelbal kun je spelen bij Valkenhuizen. Kijk hier voor meer info.


Meer over Valkenhuizen ontdekken?

Valkenhuizen zwembaden

Op aanvraag

Beukenlaan 23, Arnhem

Bekijk meer:zwembaden

Lekker bakken bij Bakbar

bakbar kinderfeestjes in arnhem

Als jouw kind echt een snoepkont is en houdt van bakken dan is dit het perfecte kinderfeestje. Door de uitleg en hulp van een professionele taartenbakster wordt er samen gewerkt aan een super mooie, unieke, maar vooral lekkere taart. Er worden streek- en seizoensproducten gebruikt en natuurlijk mag er tussendoor lekker gesnoept worden. Thuis of op locatie, handig voor als je geen zin hebt in die kliederboel thuis!


Meer over De Bakbar ontdekken?

De Bakbar bakkers

Vandaag gesloten

Klarendalseweg 434, Arnhem

Bekijk meer:bakkers

Swingen met de Dansfabriek

dansen kinderfeestjes in arnhem
fotocredit: Pixabay

Met dit feestje gaan de voetjes van de vloer. De Dansfabriek organiseert verschillende dansworkshops voor kinderen. Van salsa tot breakdance en disco tot streetdance. Er is voor ieder wat wils. De kinderen zullen zich even tot dansprinsessen- en prinsen wanen. Geen zin om het huis uit te gaan met zoveel kids? Geen probleem, want de Dansfabriek kan ook gewoon lesgeven bij jouw thuis. Kijk hier voor meer info.

Knutselen met Gewoon by Neel

kinderfeestjes in arnhem gewoon bij neel

In het atelier van Gewoon by Neel kan je terecht voor leuke creatieve kinderfeestjes. Niks is te gek met het motto “We doen gewoon waar we zin in hebben”. Op deze plek kunnen de kinderen lekker hun gang gaan en knutselen wat ze willen. Ze worden verrast door nieuwe creatieve ideeën. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun eigen tas verven. Heb je zelf goede ideeën? Dan staan ze bij Gewoon by Neel hier altijd open voor.


Meer over Gewoon by Neel ontdekken?

Gewoon by Neel Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Bekijk meer:Permanent gesloten

Op schattenjacht in Sonsbeek

sonsbeek kinderfeestjes in arnhem
fotocredit: Molenplaats Sonsbeek

Op dit feestje worden de kinderen op avontuur gestuurd. Ze krijgen een speurboekje met daarin opdrachten en weetjes. In Sonsbeek gaan ze dan op pad met een tasje met plattegrond en materialen die gebruikt moeten worden om opdrachten uit te voeren. Zodra ze de geheime code oplossen komen ze bij de schat. Een interessante en spannende tocht voor de kleine avonturiertjes. Kijk hier voor meer info.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.