De lente is begonnen! 5 x waarom jij het LentEvent niet wil missen

Aangeboden door Landgoed Welderen 15 april 2018

De koeien staan weer in de wei, de bloemen bloeien: tijd voor een feestje! Op Landgoed Welderen ben je op zondag 22 april welkom voor het LentEvent, een uitgebreid spektakel midden in de prachtige natuur van de Betuwe. Of je nu oud bent of jong, houdt van dansen of van eten: het LentEvent is voor iedereen. En een perfect mini-festival om het nieuwe seizoen mee in te luiden. 5 x waarom jij het écht niet wil missen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Leuk voor jong en oud

lentevent landgoed welderen

Kinderen hebben de dag van hun leven op het LentEvent, maar er is ook zeker aan de volwassenen gedacht 😉 Je kunt je gezicht laten schminken en er is een suikerspinmachine (stiekem ook leuk voor volwassenen). Je bent ook welkom voor de cocktailproeverij, een golfclinic of je eet een hapje en geniet van de muziek. Op zondag 22 april barst het feest los vanaf 11.00 uur ’s ochtends, dus je bent al lekker vroeg onder de pannen!

Proef het nieuwe menu

lentevent landgoed welderen

Het LentEvent is tevens de aftrap van een nieuw seizoen bij Landgoed Welderen. En bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe menukaart. Als jij vast wat van de nieuwe kaart wilt snoepen tegen een scherpe prijs, dan moet je bij het LentEvent zijn. Verse seizoensproducten in een gloednieuw jasje!

Lokale streekmarkt

landgoed welderen lentevent

Het LentEvent heeft nog een leuk extraatje voor je: een markt met allerlei nieuwe, verse en lokale producten. Die streekmarkt biedt producten van onder andere Microbieren, DROOM!, La Piazza en L’egoiste. Niet alleen eten maar ook andere lokale producten zijn vertegenwoordigd op de markt.

Zomerse deuntjes

landgoed welderen lentevent

Aan lekkere muziek is ook gedacht. Dj Pascal van Mierlo is een lokaal talent. Hij komt speciaal voor het LentEvent plaatjes draaien zodat jij een zomers dansje kunt doen op zomerse deuntjes.

Het lentevent is laagdrempelig

lentevent landgoed welderen

Landgoed Welderen staat bij sommigen bekend als een chique golfbaan. Iets wat misschien niet helemaal bij jou past, toch? Fout! Bij het LentEvent én landgoed Welderen is namelijk veel meer te doen dan golfen. Bovendien is echt iedereen welkom. Of je nu komt voor het prachtige restaurant, om te wandelen in de natuur of om te genieten tijdens een van de leuke events: bij Welderen is voor iedereen wat wils.

Landgoed Welderen restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 22:00

Grote Molenstraat 173, Elst

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.