5 x zo ziet het gloednieuwe Focus Filmtheater eruit (foto’s!)

Dit is een ondernemersbijdrage 15 mei 2018

Ja, je leest het goed: Focus Filmtheater is af! Vandaag begint de openingsmaand, waarin we allemaal kennis mogen maken met het nieuwe Focus. Wij van Indebuurt namen alvast een kijkje en we zijn helemaal verkocht. Vergeet alles wat je weet over het oude Focus, we hebben het hier namelijk over Focus 2.0. Wij vonden 5 redenen om een bezoekje te brengen aan het gloednieuwe Focus Filmtheater!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De blauwe filmzalen

focus filmtheater arnhem

Focus Filmtheater heeft zes zalen van verschillende formaten. Aan alle praktische zaken is gedacht: elke zaal is rolstoelvriendelijk, de stoelen zijn comfortabel en de schermen zijn superdeluxe. Maar wat wij het coolste vinden: de stoelen zijn blauw! Rood in een filmzaal is zo cliché. Dat dachten ze bij Focus ook want de zaal heeft dankzij de blauwe stoelen en bijpassende blauwe verlichting een uniek uiterlijk waar wij echt voor gevallen zijn.

Een nieuw jasje

focus filmtheater arnhem

Het zijn niet alleen de blauwe zalen die Focus een totaal nieuwe uitstraling geven. Eigenlijk is het hele pand prachtig afgewerkt: van de grote ramen tot de brede trap met uitzicht op de Eusebiuskerk. Het materiaalgebruik doet denken aan Rozet, een ander favoriet pand van veel Arnhemmers. Het nieuwe, strakke gebouw maakt Focus nog leuker!

De openingsmaand

Focus filmtheater arnhem

Focus is hét nieuwe stadstheater van ons allemaal. Niet gek dus dat de opening samen met ons Arnhemmers gevierd wordt! Van 15 mei tot en met 15 juni zijn alle Arnhemmers welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe Focus. Er is een uitgebreid programma speciaal voor deze maand samengesteld, met onder andere een ruime keuze aan Audrey Hepburnfilms (het theater staat immers op het Audrey Hepburnplein). Op 15 juni is er ook nog een groot openingsfeest waar iedereen welkom is.

Focus Eten + Drinken

Focus filmtheater arnhem

Wil je voor of na de film wat eten dan kun je plaats nemen bij Focus Eten + Drinken, het café op de begane grond van het theater. Je mag trouwens ook gewoon aanschuiven voor een borrel of een hapje als je niet naar de film gaat. Focus Eten + Drinken is zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot 00.00 uur dus je kunt er zo ongeveer de hele dag terecht. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met veel regionale producten en een echt verrassende kaart. Je kunt ook gewoon een kopje koffie of lekker glas wijn komen drinken, zowel binnen als op het prachtig zonnige terras.

Filmprogramma

Focus filmtheater arnhem

Een veel voorkomende misvatting is dat het filmprogramma van Focus minder breed is dan bij andere bioscopen. Niks is minder waar! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Big Lebowski tributedag, of de nieuwste film van regisseur Wes Anderson genaamd Ilse of Dogs? Maar ook de tofste kinderfilms en spannende thrillers spelen in Focus. En waar wij al helemaal blij van worden zijn de oude films die herhaald worden. Wie had ooit gedacht dat je Breakfast at Tiffany’s in de bios kon kijken?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.