Burendag! Neem je buuf mee naar Suburban Chef

Aangeboden door (Sub)urban Chef 17 september 2018

Of je nu wekelijks bij je buurvrouw op de borrel gaat of alleen netjes naar elkaar knikt in het trappenhuis, buren hebben we allemaal. En je weet wat ze zeggen: beter een goede buur dan een verre vriend! Dat snappen ze bij Suburban Chef ook wel, en daarom zijn alle buren (en verre buren) van Sub uitgenodigd voor een feestje.

Suburban Chef streek twee jaar geleden neer in de gezellige wijk Heijenoord. Wat begon als de nieuwe buurvrouw in de wijk – iedereen wilde Sub even leren kennen – is uitgegroeid tot de favoriete hang out van veel Heijenoorders én andere Arnhemmers. Zondag 23 september nodigt Sub al haar buren uit voor een smakelijk feestje!

Kom een bitterballetje eten, een biertje drinken of genieten van een van de lekkere wijntjes van andere buur Henri Bloem. Sleep vooral ook je eigen buurman of buurvrouw mee! Natuurlijk is iedereen welkom, ook de buren uit andere wijken.

suburban chef

Over Sub

Of je nu een burgertje komt eten, een maaltijd wil afhalen voor thuis of iets laat bezorgen: Suburban chef is er voor alle Arnhemmers die graag gezond én smaakvol willen eten. Want het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Kun je niet bij de burendag zijn komende zondag 23 september, maar wil je wel een keer kennis maken met Sub? Loop dan vooral eens langs voor een drankje op het terras of een lekkere huisgemaakte lasagne.

Wil je meer weten over de burendag van Suburban Chef? Check dan hier het Facebookevent.

Hadden we al gezegd dat er bitterballen zijn? 😉


Deze bijdrage wordt je aangeboden door (Sub)urban Chef. Meer over (Sub)urban Chef ontdekken?

(Sub)urban Chef restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 19:00

Noordelijke Parallelweg 28, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.