Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x eten en shoppen in de 7 straatjes van Arnhem

Door Jolinda van Alfen 27 juni 2017

Ken jij de 7 straatjes in Arnhem al? Als je van rondsnuffelen in leuke winkeltjes of heerlijk genieten in een fijn eettentje houdt moet je snel de grote winkelstraat verlaten. Struin door de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. Wij helpen je een handje met onze hotspots.

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Trix en Rees

7 straatjes Trix en Rees

We kunnen dit lijstje het beste beginnen met TrixenRees. Arnhems bekendste ontwerpersduo, Trix Hoogveld en Resi van Kraaij werken al vanaf dat ze elkaar leerden kennen op de Arnhemse mode-afdeling van ArtEZ samen.  Kleding en accessoires van Trix en Rees kenmerken zich door hun mooie eenvoud, met liefdevolle aandacht voor ieder detail. Het merk TrixenRees maakte zijn opmars vanaf 1982 en wordt sinds 2006 ontworpen en ontwikkeld vanuit het TrixenReeshuis: een imposante, middeleeuwse voormalige burgemeesterswoning in het centrum van Arnhem.


Meer over TrixenRees ontdekken?

TrixenRees kledingwinkels

Vandaag gesloten

Kerkstraat 23, Arnhem

Bekijk meer:kledingwinkels

Even naar Sofietje

7-straatjes-even-naar-sofietje

Cadeautje nodig? Dan moet je even naar Sofietje. Hier vind je speelgoed, geboortecadeaus, kleurige prentenboeken, betoverende lampjes en muziekdozen, tassen, sieraden, kaarten, muizen, mollen, poezen, kikkers, friemels en frutsels in alle soorten en maten. Nog meer babyspullen nodig, dan kun je ook even kijken bij het kleine zusje  van deze winkel ‘baby Sofie’.


Meer over Even naar Sofietje ontdekken?

Even naar Sofietje cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Koningstraat 73, Arnhem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Arnhem Coming soon

7-straatjes-arnhem-coming-soon

Een conceptstore voor Nederlands design. In een originele mix zie je hier werk van diverse Nederlandse fashion en product designers. Van gevestigde ontwerpers tot pas afgestudeerde designers.


Meer over Arnhem Coming Soon ontdekken?

Arnhem Coming Soon conceptstores

Vandaag gesloten

Kerkstraat 23, Arnhem

Bekijk meer:conceptstores

Hemels

7-straatjes-hemels

Tijdens het winkelen even uitblazen? Dat kan prima bij Hemels. Je vindt er een dagelijks wisselend assortiment van luxe taarten, chocolade en desserts. Genieten kan binnen of op het terras met een goed gezette biologische koffie, een glas prosecco of een versgeperst sapje.


Meer over Hemels ontdekken?

Hemels bakkers

Vandaag gesloten

Kerkstraat 3, Arnhem

Bekijk meer:bakkers

Hartley’s

7-straatjes-hartleys

Of je nu een Engeland-fan ben of niet, deze winkel heeft alles wat Engels en bovenal stijlvol is. Leef je uit met typische britse goodies als; fudge,cookie’s en pies. Er zijn ook op het seizoen afgestemde producten.


Meer over Hartley’s ontdekken?

Hartley’s speciaalzaken

Gesloten12:00 - 18:00

Arke Noachstraat 6, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

Lorraine

7-straatjes-lorraine-quiche

Na al dat winkelen wil je misschien wel iets makkelijks eten. Dan ben je bij Lorraine aan het juiste adres. Lorraine verkoopt huisgemaakte quiche om mee te nemen. Per slice, half of heel. Voor tussendoor, lunch of naar huis. De klassieke Lorraine en vegetarisch.


Meer over Lorraine Quiche ontdekken?

Lorraine Quiche lunch

Vandaag gesloten

Kerkstraat 25, Arnhem

Bekijk meer:lunch

San Miguel Shoes

7-straatjes-san-miguel-shoes

Hou je van schoenen, dan moet je naar binnen bij San Miguel Shoes. Hier vind je handgemaakte Mexicaanse damesschoenen. De schoenen bieden een opmerkelijke combinatie van een elegante uitstraling met draagcomfort. Onder het motto wie mooi wil zijn hoeft niet altijd pijn te lijden.


Meer over San Miguel Shoes ontdekken?

San Miguel Shoes schoenenwinkels

Vandaag gesloten

Kerkstraat 34, Arnhem

Bekijk meer:schoenenwinkels

Little Things

7-straatjes-little-things-kerkstraat

De hipste Little Things kom je tegen in deze leuke kinderwinkel. De mensen van Little Things organiseren originele kinderactiviteiten op de allerleukste markten en evenementen van Nederland.


Meer over Little Things ontdekken?

Little Things kinderkleding

Vandaag gesloten

Kerkstraat 41 , Arnhem

Bekijk meer:kinderkleding

La Don Don

7-straatjes-la-don-don

Heb je na je bezoekje aan Hartleys nou nog geen genoeg van de Engelse sferen, stap dan nog even naar binnen bij La Don Don. Voor die echte gezellige ‘English Country Kitchen’ stijl. Niet alleen Engels servies en keukengerei, maar ook Pools handgemaakt.


Meer over La Don Don ontdekken?

La Don Don cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Bentinckstraat 53, Arnhem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Pollman

7-straatjes-pollmann

Een familiebedrijf, waarin inmiddels de vierde generatie Pollmann actief is. Met 127 jaar ervaring kun je daar prima terecht voor een goed stuk servies. Wel lastig kiezen, want Pollmann heeft de grootste serviezen- en bestekcollectie van Nederland.


Meer over Pollmann ontdekken?

Pollmann woonwinkels

Op aanvraag

Kerkstraat 41a, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Bos en Heij

7-straatjes-bos-en-hei

Een winkel en een café gerund door twee zussen, Daphne en Janneke. In het café gedeelte geniet je van ontbijt, koffie, lunch en borrel. In de winkel vind je originele artikelen, soms oud maar vooral nieuw, die je niet elke dag tegenkomt. Bos & Heij heeft ook een eigen collectie die vooral bestaat uit sieraden en bewerkte oude bordjes.


Meer over Bos en Heij ontdekken?

Bos en Heij conceptstores

Vandaag gesloten

Kerkstraat 36, Arnhem

Bekijk meer:conceptstores

 

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.