Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Arnhemse dieren in lockdown: knappe Coco zoekt nieuw baasje

Door Jolinda van Alfen 22 mei 2020

Omdat asielhonden vrijwel altijd in semi-quarantaine leven zetten we ze regelmatig in het zonnetje op indebuurt. Deze knappe hond Coco wacht op een nieuw baasje.

Let op: Dierentehuis Arnhem en omstreken werkt in verband met het coronavirus alleen op afspraak en is telefonisch bereikbaar tussen 13.00 en 16.30 uur.

Maak kennis met Coco. De medewerkers van dierentehuis Arnhem vertellen over haar: “Coco is gek op een wandeling. Ze is niet gewend om alleen thuis te zijn en dit vindt ze ook niet fijn, dan blaft en huilt ze. Ze houdt van gezelschap en is dol op knuffelen. Ook is ze een beetje waaks.”

tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: dierentehuis Arnhem

Hond bezoeken in coronatijd

Neem contact op met het dierenasiel als je graag kennis wilt maken met Coco, of een ander dier. Hier vind je meer informatie over Coco. Het dierenasiel is alleen telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur op 026 – 361 98 61. Het asiel werkt met een agenda en zal je vragen om met zo min mogelijk mensen naar het asiel te komen. Er mag 1 iemand naar binnen.

Een medewerker vertelt ons: “We zullen uit voorzorg telefonisch al veel vragen stellen, omdat we echt heel gericht afspraken willen maken. Dus dat men niet zo maar even komt kijken. Maar een dier adopteren kan nog steeds. Na de vragen plannen we meerdere bezoeken in. Gaat het om een gezin, dan kun je wel met elkaar komen, maar de rest wacht dan buiten. Een kennismakingswandeling in het bos bij ons kan bijvoorbeeld wel nog gewoon.”

Lees ook

Dierenliefde: 6 x schattige Arnhemse honden die shinen op insta!

Afgelopen week plaatsten we een lijstje met té leuke Instragramprofielen van honden, waarna we per m...

Hilarisch! Arnhemse thuiskantoordieren die een tikkeltje eigenwijs zijn

Een lach toveren op je gezicht. Dat doen ze, elke dag weer; onze huisdieren. En ja, natuurlijk is he...

Deze dierentuinen in de omgeving van Arnhem zijn weer open

De organisaties van dierentuinen hebben de afgelopen tijd hard nagedacht over hoe zij weer mensen ku...

Meer over

Dieren

adv.