Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Arnhems huisdier zoekt baasje: sociale kat Ozzy

Door Jolinda van Alfen 12 juni 2019

Er zijn genoeg huisdieren die nog een lief baasje zoeken. Bij Dierentehuis Arnhem worden zij ontzettend goed verzorgd. Toch zouden deze dieren het heel fijn vinden om een écht baasje te vinden. Indebuurt zet regelmatig zo’n schatje in the picture. Misschien ben jij wel de droombaas!

Ozzy is een rustige, sociale kat die gek is op aandacht. Het is wel een kat met extra zorg. Ozzy heeft namelijk een hartruis en chronische niesziekte. Dit hoeft geen problemen te geven maar, wanneer Ozzy te veel stress ervaart kan hij klachten krijgen. Om die reden wordt Ozzy alleen in een rustig huishouden zonder kleine kinderen geplaatst. Regelmatig borstelen is nodig om klitten te voorkomen in de vacht. Ozzy is een buiten kat, maar een afgesloten tuin of een balkon is ook al voldoende.

Voldoe jij aan deze eisen en ben jij bereid goed voor deze lieve kat te zorgen? Laat het weten. Je kunt telefonisch contact opnemen of langskomen tijdens de openingsuren van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 u. Het telefoonnummer van Dierentehuis Arnhem is 026-3619861.

 

Meer over

Dieren

adv.