Arnhems huisdier zoekt baasje: 4 schattige katjes

Door Carlijn van Alken 26 maart 2019

Er zijn genoeg huisdieren die nog een lief baasje zoeken. Bij Dierentehuis Arnhem worden zij ontzettend goed verzorgd. Toch zouden deze dieren het heel fijn vinden om een écht baasje te vinden. Indebuurt zet regelmatig zo’n schatje in the picture. Misschien ben jij wel de droombaas! Deze week hebben wij 4 dieren, dus swipe voor de andere katten. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meet Frankie & Maddie

Foto: Dierentehuis Arnhem

Dit zijn Frankie en Maddie. Vrouwtje Maddie is 6 jaar en 1 maand en mannetje Frankie is 3 jaar en 1 maand oud. De medewerkers van het dierenasiel vertellen over hen:

“ Frankie en Maddie zijn beide in het begin wat terughoudend. Gelukkig wint hun nieuwsgierigheid het al snel van hun angst en dan komen ze toch voorzichtig even kijken. Als ze je kennen vinden ze het stiekem ontzettend fijn om geaaid te worden, maar ze blijven wel voorzichtig.

Voor Frankie en Maddie zoeken wij een nieuw huis waar ze de tijd krijgen om te wennen en genoeg ruimte hebben om zich terug te kunnen trekken. Wij plaatsen Frankie en Maddie niet bij kinderen of in een druk huishouden. Andere huisdieren stellen ze ook niet op prijs. Het zijn binnen-katten, ons advies is ook om ze niet naar buiten te laten. Frankie en Maddie worden samen geplaatst.”

Voor meer informatie over Frankie en Maddie kun je hier klikken.

Voldoe jij aan deze eisen en ben jij bereid goed voor deze katten te zorgen? Laat het weten. Bij interesse kun je mailen naar: [email protected]

Meet Ninja & Abbi

Foto: Dierentehuis Arnhem

Dit zijn Ninja en Abbi. Een mannetje en vrouwtje die beide 3 jaar oud zijn. De medewerkers van het dierenasiel vertellen over hen:

“Ninja en Abbi hebben de tijd nodig om aan hun nieuwe huis en baas te wennen. Ninja zoekt eerder contact, al heeft hij wel even tijd nodig om te wennen, maar komt al snel naar je toe. Hij vindt het dan fijn om geaaid te worden en geeft kopjes.

Abbi is tot nu toe minder sociaal, ze wil liever met rust gelaten worden en als je haar onverwacht benadert, kan ze uitvallen. Vermoedelijk uit angst. Zij zal dus meer tijd nodig om te wennen, en zeker in het begin met rust gelaten moeten worden. Mogelijk ontdooit ze als ze op haar plek is in een rustige omgeving. Wij plaatsen ze niet bij kinderen en een te druk huishouden. Ook plaatsen wij ze niet bij andere huisdieren, dit levert te veel stress op. met andere huisdieren.

Ninja heeft blaasgruis gehad, daarom moet hij levenslang op een Urinary dieetvoer, het is geen probleem dat Abbi van zijn brokjes eet. Het zijn binnen katten.”

Voor meer informatie over Ninja & Abbi kun je hier klikken.

Voldoe jij aan deze eisen en ben jij bereid goed voor deze katten te zorgen? Laat het weten. Bij interesse kun je mailen naar: [email protected] 

Lees ook:

Arnhems huisdier zoekt baasje: vriendelijke hond Tica

Er zijn genoeg huisdieren die nog een lief baasje zoeken. Bij Dierentehuis Arnhem worden zij ontzett...

Het is lente! Tijd om te genieten van alle jonge dieren in Arnhem

Als wij rondkijken in de stad zien wij genoeg lieve dieren. Puppy's, lammetjes in de wei, kalfjes in...

Arnhemse mysteries opgelost: wat doet dat hert op die berg?

Hij is niet meer te missen in onze mooie stad. Het Rijnhert op de kunstmatige heuvel naast bedrijven...
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.