Ah gossie! Deze dieren zoeken nog een baasje om samen kerst te vieren

Door Jolinda van Alfen 4 december 2018

It’s the most wonderful time of the year! Nou niet voor deze dieren in het Arnhemse asiel. Zij zouden niets liever willen dan een warm mandje bij de kerstboom. Dus zoek jij toevallig een nieuwe huisgenoot? Check ons lijstje dan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sky

Heb je veel tijd om met je hond erop uit te gaan en te spelen, dan is Sky jouw droommaatje! Hoe je een dier adopteert lees je hier.

Twee rooie rakkers

Foto: dierenasiel Arnhem

Ginny en Ginger zijn zussen van 5 maanden oud. Ze zijn afwachtend en hebben even de tijd nodig om te wennen. Ze willen dolgraag samen naar een fijn mandje verhuizen. Lees hier meer.

Ferro

Foto: dierenasiel Arnhem

Wauw wat een beauty! Ferro is een half jaartje oud en is geen schootkat. Over zijn buikje aaien vindt hij wel fijn en hij is graag lekker binnen. Beetje naar buiten kijken en chillen. Soms even stout zijn. Lees meer over Ferro.

Kerstkonijntjes

Foto: dierenasiel Arnhem

Maar niet op je bord! Speculaas en Kaneel zijn broertjes van 8 weken oud. Het zijn vrolijke en nieuwsgierige konijntjes. De broers willen graag een mooie kooi voor kerst, samen.  Lees meer.

Siska

Foto: dierenasiel Arnhem

Ook Siska is een lieve hond waar je wel mee aan de slag moet. Speuren is haar grootst hobby. Ze is wat terughoudend en is op zoek naar een baasje met veel geduld. Lees hier meer. 

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.