Werken in het nieuwe Focus filmtheater (en meer toffe horecavacatures)

Door Brechtje van Dam 11 maart 2018

Of je nu fulltime of parttime wil werken, er is altijd wel ergens een vacature te vinden in de horeca. Misschien ben jij wel die echte horecatijger die ze zoeken, spring jij dolgraag tot diep in de nacht achter de bar langs of heb je perfect oog voor detail wat je helpt in de keuken en bediening. Waar je ook goed in bent: deze horecavacatures in Arnhem zijn misschien wel ideaal voor jou.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

FOCUS | ETEN + DRINKEN

focus filmtheater horeca vacature arnhem

Nu is het theater nog te vinden op de Korenmarkt maar zeer binnenkort verhuist Focus filmtheater naar het nieuwe pand op het Kerkplein. Daar zijn straks niet alleen meerdere filmzalen beschikbaar voor gasten maar ook een nieuwe horeca hotspot aan het Audrey Hepburnplein: FOCUS | ETEN + DRINKEN. Of je nu het beste tot je recht komt als kok, afwasser, bartender of manager, ze zoeken het allemaal bij Focus.

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen

Arnhems Meisje

lekkere tosti's in arnhem arnhems meisje
foto: Arnhems Meisje facebook

Bij Arnhems Meisje zijn ze op zoek naar een echt Arnhems Meisje (of Arnhems jongetje natuurlijk). Er wordt zowel gezocht naar een kok als iemand in de bediening. die laatste functie kan parttme of fulltime ingevuld worden. Iets voor jou? Bekijk dan even de vacature en reageer.

Arnhems Meisje cafés

Nu open09:00 - 22:00

Broerenstraat 41, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Aspen Valley

aspen valley horeca vavature

Ben je niet vies van een beetje nachtwerk en flugel? Mooi, want daar weten ze bij Aspen Valley alles van. Daar zoeken ze naar iemand om het team te versterken wat waarschijnlijk betekent dat je serveert en/of achter de bar staat. Een voordeel van achter de bar staan: dan kun je er niet vanaf donderen omdat je te veel hebt gezopen. Kijk hier als deze functie wel iets voor jou is.

Aspen Valley cafés

Vandaag gesloten

Korenmarkt 25, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Graaf Otto

graaf-otto avondzon terras arnhem

chique en toch laagdrempelig: Graaf Otto is de ideale plek om meer te leren over de horeca en dan met name werken in restaurants. Ze zoeken daar naar personeel voor in de bediening en de afwas, een mooie opstap als je verder wil in de horecawereld. Het is wel handig als je een beetje ervaring hebt. Kijk hier waar ze nog meer naar op zoek zijn bij Graaf Otto.

Graaf Otto restaurants en horeca

Nu gesloten11:30 - 01:00

jacob cremerstraat 103, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken