Vergader, borrel of vier een feest bij creatief café BOKA

Aangeboden door BOKA 17 juli 2019

Ben je op zoek naar een vergaderruimte maar wil je het nét even anders aanpakken? Kijk dan niet verder, want creatief café BOKA heeft nu de ideale plek voor jouw gezelschap om samen te komen. BOKA is anders dan anders, een unieke ervaring. Iets wat jouw gasten nooit zullen vergeten. 

BOKA is een eigentijdse, industriële en creatieve ruimte waar je kunt eten en drinken, vergaderen, werken en alle ruimte is voor creativiteit. Bij BOKA hebben ze nu ook een nieuwe vergaderruimte: The Subway.

Over de vergaderruimte

Deze ruimte van 55 vierkante meter kun je met maximaal 25 personen goed vergaderen (afhankelijk van de opstelling, is de ruimte ook beschikbaar voor grotere groepen). De uitstraling? Die van een Subway, ofwel een metro onder de grond.

vergaderruimte arnhem boka
fotocredit: BOKA

BOKA afhuren

Ook kun je BOKA in zijn geheel huren voor een bedrijfsfeest, borrel of een ander event. Vier bijvoorbeeld je verjaardag op deze unieke locatie! De totale ruimte heeft een capaciteit van maximaal 200 personen, dus er is van alles mogelijk. De ruimte is 7 dagen per week beschikbaar en je kunt altijd even bellen om te overleggen over de mogelijkheden.

Wil je echt eens iets anders, kies dan voor BOKA. Een uitermate geschikte locatie voor je diner, productpresentatie, bedrijfsborrel, brainstormsessie, training, workshop, bedrijfsfeest, kick-off, relatie event, vergadering, modeshow, expositie, tentoonstelling… kortom: alles!

Vervoer

Kom je met de auto? Geen probleem, bij BOKA is genoeg parkeergelegenheid. Ook het Centraal Station is om de hoek.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BOKA. Meer over BOKA ontdekken?

BOKA lunch

Geopend09:00 - 18:00

Oude Kraan 20 , Arnhem

Bekijk meer:lunch

adv.