Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lopend naar je werk! 5 x de nieuwste vacatures in Arnhem

Door Janneke Siemes 30 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Arnhem op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag als functioneel beheerder aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Het onderwijs op afstand neemt toe, daarom is de HAN op zoek naar helpende handjes. Iemand die regie voert tussen interne en externe leveranciers, team ICT en andere partners in het onderwijsproces. Als jij uitblinkt in samenwerking is dit de job voor jou! Bij de HAN kom je te werken in een enthousiast team, waarin volop ruimte is voor jouw professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en resultaat.

Functioneel Beheerder

Fulltime/parttime - Geplaatst op 30 mei 2020

Meer over HAN Sport en Bewegen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) ontdekken?

HAN Sport en Bewegen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) sport en bewegen

Papendallaan 51, Arnhem

Bekijk meer:sport en bewegen

Lekker verdienen als UX Designer

Weet jij de bezoekers van een website de ultieme user experience te geven? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Er wordt gezocht naar een designer die ontwerp en gemak samen laat komen. Het draait dus niet alleen om de online beleving maar de volledige klantbeleving. Geen (visuele) uitdaging is voor jou te groot! Als jij dit in je hebt, klik dan even op de vacature hieronder.

UX Designer CRO Specialist | HBO | 2.700 – 3.800

Fulltime/parttime - Geplaatst op 30 mei 2020

Begin als verzorgende IG bij een Arnhemse zorginstelling

Aethon zoekt naar een ambitieuze en enthousiaste verzorgende IG. Je gaat werken binnen een organisatie waar niet alleen gezorgd wordt voor de cliënten, maar ook voor jou als werknemer. Je kunt aan de slag binnen de somatiek, PG of revalidatie- afdeling. Jouw werkwensen staan hierin voorop!

Vervuld

Verzorgende IG – Een baan die bij jou past!

Parttime - Geplaatst op 30 mei 2020

Aan het werk als monteur koudetechniek bij Engie

Als monteur koudetechniek werk je in teamverband in de werkplaats of op het project. Je bouwt mee aan verschillende koeltechnische installaties en valt onder de hoofd uitvoering of montageleider. Met deze job maak je onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Ben jij geïnteresseerd? Klik op de vacature hieronder!

Monteur Koudetechniek, Arnhem

Fulltime/parttime - Geplaatst op 30 mei 2020

Begin als administratief medewerker bij een wasstraat

Als administratief medewerker heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden. Ga jij deze functie vervullen? Dan word je een graag geziene collega, want jij bent onmisbaar! Klinkt dit als muziek in je oren? Bekijk dan snel de vacature hieronder.

Vervuld

Administratief medewerker wasstraat

Parttime - Geplaatst op 30 mei 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.