Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Joe! 7 x de nieuwste vacatures van deze week

Door api 7 december 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 7 leuke vacatures in Arnhem op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Loodgieter

Wat jij graag doet als loodgieter, mét top gereedschap en toekomstperspectief. Als loodgieter ben je werkzaam in regio Gelderland binnen de woningbouw en utiliteit. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van water- en gasleidingen, sanitaire, riool en CV-installaties. Het is afwisselend werk en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Lijkt je dat wat? Kijk dan even naar de vacature.

Loodgieter

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Typistes

Ben jij razendsnel op het toetsenbord? Noto Services zoekt typistes die interviews willen uitwerken. Ervaring met typewerk of textcorrectie is een must! Heb je belangstelling? Kijk dan gauw naar onderstaande vacature.

Typistes

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Assistent Storemanager

Heb jij een passion for fashion? Na een warm welkom van je crew begin je de dag vol energie bij America Today als Assistent Storemanager! De klant staat altijd centraal en die begroet je dus altijd. Samen met de Storemanager beheer je de voorraad en ben je mede verantwoordelijk voor de (personeels-)administratie. Daarnaast geef je leiding aan je team en begeleidt en coacht hen waar nodig. Bij afwezigheid van de Storemanager ben jij eindverantwoordelijke voor de store. Leuk? Kijk even naar de vacature.

Assistent Storemanager

Fulltime - Geplaatst op 07 dec 2019

Gezinscoach

J&G Centraal Gelderland zoekt een Gezinscoach in de regio Arnhem voor 32 uur per week. Je biedt als gezinscoach tijdelijke zorg aan mensen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. Je gaat naar de cliënt toe en laat deze niet snel los. Interesse? Kijk dan even gauw naar onderstaande vacature.

Gezinscoach

Parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Docent natuurkunde

Hoe ons universum werkt, is voor veel leerlingen een zeer complex vraagstuk. Als docent natuurkunde weet jij dat overal een antwoord op te vinden is. Als je maar blijft zoeken. Ook jij ontdekt iedere dag nog nieuwe dingen. Met deze onderzoekende houding en gedrevenheid om tot zoveel mogelijk antwoorden te komen, het ingewikkelde steeds wat begrijpelijker te maken, weet jij als docent natuurkunde jonge mensen te activeren deze houding over te nemen. Interesse? Check de vacature.

Docent natuurkunde

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Verpleegkundige voor de nachtdienst

Werken wanneer de rest van Nederland slaapt. Als een echt nachtdier vind je het heerlijk om in je auto rond te rijden en verantwoordelijk te zijn voor de cliënten in de nachtdienst van de thuiszorg. Je bent besluitvaardig en wilt graag mensen in hun persoonlijke omgeving helpen. Past de omschrijving bij jou? Solliciteren kan via de vacature.

Verpleegkundige voor de nachtdienst

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Toezichthouder Milieu

Erger jij je ook aan plastic zwerfafval en gaat jouw hart sneller kloppen van het Ocean Clean Up project? Dan ben jij de perfecte Toezichthouder Milieu. AlsToezichthouder Milieu ben jij verantwoordelijk voor de naleving van de wetten en regelgeving rondom om milieu. Dat geldt voor instanties, bedrijven en bewoners. Jij controleert of de wetten en regels worden nageleefd, stelt dossiers op én bent vraagbaak voor belanghebbenden. Kortom, jij handhaaft zodat iedereen zich aan de regels houdt op het gebied van milieu. Leuk? Kijk dan even naar de vacature.

Toezichthouder Milieu

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Meer vacatures?

Youtube Dog GIF - Find & Share on GIPHY

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.