Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe de check: 5 eigenschappen die je moet hebben voor deze baan in de zorg

Aangeboden door Pro Persona 24 november 2020
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Werken in de psychiatrische zorg is niet voor iedereen weggelegd. Het zijn vaak de harde werkers en flexibele denkers die in huis hebben wat er nodig is. Zorginstelling Pro Persona is op zoek naar collega’s die het werken in de zorg aankunnen. Voldoe jij aan deze vijf eigenschappen? 

Je wil iets betekenen voor een ander

Pro Persona is op zoek naar zorgmedewerkers die geen negen-tot-vijf-baan ambiëren. Houd je van afwisselend werk en vind je het fijn als geen werkdag hetzelfde is? Dan is werken bij het flexbureau van Pro Persona iets voor jou. Je werkt op verschillende klinische- en opname-afdelingen op verschillende locaties in Wolfheze, Arnhem, Ede en Nijmegen. De cliënten waarmee je werkt zijn volwassenen of ouderen met psychiatrische problematiek. Jouw weekend valt soms op maandag en dinsdag, soms werk je een late- of nachtdienst en soms ben je juist vroeg uit de veren. Maar, veel belangrijker: je wil iets betekenen voor een ander, in de breedste zin van het woord.

Lees verder op de volgende pagina.

Pro Persona 1

Samenwerken en communiceren

Als verpleegkundige of begeleider bij het flexbureau krijg je te maken met verschillende soorten, soms heftige, problematiek. Op de opname-afdeling ondersteun je mensen die acuut hulp nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld lijden aan een psychose, schizofrenie, borderline, multicomplexe aandoeningen of ander verward gedrag. Maar het kan ook zijn dat je een dienst draait in de verslavingszorg, een dag meedraait op een afdeling met mensen met niet aangeboren hersenletsel, of op een afdeling in de ouderenzorg. Elk mens is anders en heeft baat bij een andere benadering. Dat vraagt dus veel van je intuïtie, maar ook kennis en ervaring spelen een rol. Daarnaast is een heldere communicatie met je collega’s essentieel. Kun jij goed samenwerken en pas je je makkelijk aan? Dan is werken bij Pro Persona wellicht iets voor jou!

Lees verder op de volgende pagina.

Pro Persona
(Foto: Pro Persona)

Je bent op zoek naar afwisseling

Kom jij goed tot je recht in een omgeving met veel afwisseling? Ook dan is werken bij  het flexbureau iets voor jou. Doordat je veel verschillende afdelingen ziet, blijft je werk afwisselend. Je helpt mensen met praktische zaken zoals persoonlijke hygiëne, maar je voorziet ook in een stukje zingeving. Dat gebeurt in de vorm van een goed gesprek, samen een spelletje doen, een wandeling maken of iets lekkers koken. Je betekent op die manier echt iets voor iemand anders.

Lees verder op de volgende pagina.

Pro Persona
(Beeld: Pro Persona)

Voor wat hoort wat

Onregelmatig werken heeft voor- en nadelen. Een groot voordeel is de onregelmatigheidstoeslag. Afhankelijk van je ervaring in de zorg verdien je als begeleider of verpleegkundige bij Pro Persona maximaal € 3326,- bruto bij een full-time dienstverband, maar daar kun je snel meer van maken. Op doordeweekse dagen krijg je na 22.00 uur namelijk extra uitbetaald, oplopend tot 160%. Dat tikt lekker aan! Naast dit financiële voordeel biedt Pro Persona ook de mogelijkheid om kosteloos een opleiding te volgen tot verpleegkundige, naast je werk.

Lees verder op de volgende pagina.

Pro Persona 33
(Foto: Pro Persona)

Je hebt ambitie

Omdat je op verschillende afdelingen werkt, krijg je te maken met verschillende teams. Elke keer verwelkomen je collega’s van die dag je op hun afdeling. Samen stem je je werkzaamheden af. Als er een klik is met collega’s en je hebt het naar je zin op een afdeling, kun je doorstromen binnen de organisatie als er een functie beschikbaar is. Door je werk bij het flexbureau ga je op verschillende afdelingen aan de slag en kom je erachter wat het beste bij jou past.

Lees hieronder hoe je solliciteert.

Pro Persona
(Foto: Pro Persona)

Solliciteren doe je zo

Heb jij het in huis om aan de slag te gaan bij het flexbureau van Pro Persona? Stuur dan je brief en C.V. naar [email protected]. Een MBO of HBO diploma in een zorgrichting is een vereiste, ervaring in de zorg een pre. Grijp deze kans en laat zien waar jij goed in bent!

(Foto: Pro Persona)

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pro Persona. Meer over Pro Persona ontdekken?

Pro Persona zorg

Achter Valburg 2 , Nijmegen

Bekijk meer:zorg
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.