Bijzondere werkplekken: dit zijn de leukste vacatures van deze week

Door Brechtje van Dam 13 november 2017

Werken moeten we allemaal, maar als je dan toch de hele dag bezig bent is het wel tof als je op een bijzondere plek werkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kasteel, of een voetbalclub? Dit zijn de leukste vacatures in Arnhem van deze week.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kasteel Zypendaal

foto: GLK

Ben jij wel thuis in de communicatie en ben je de komende twee jaar beschikbaar? Dan is dit misschien wel de functie voor jou. Geldersch Landschap en Kasteelen zoekt iemand voor de communicatie en marketing afdeling en het mooiste is: het kantoor zit in kasteel Zypendaal! Is dit jouw droombaan? Kijk dan even hier.

Geldersch Landschap & Kasteelen dienstverlening

Vandaag gesloten

Zijpendaalseweg 44, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

Werken bij Vitesse

gelredome vitesse
foto: Vitesse

Het is voor veel mannen een echte jongensdroom: werken bij Vitesse. Ben je niet zo goed met een voetbal maar wel met een soeplepel? Dan kun je kok worden bij B.V. Vitesse. Je moet wel wat ervaring in de horeca hebben. Kijk hier voor de hele vacature.

B.V. Vitesse sportcentra

Papendallaan 40, Arnhem

Bekijk meer:sportcentra

Werken in een familiebedrijf

slagerij putman pepijn

Slagerij Putman is een van de oudste – en beste – slagers van onze stad, en het bijzondere is dat Putman al jaren een familiebedrijf is. De producten zijn huisgemaakt en als je nou meer wil leren over het slagersvak, dan moet je echt hier zijn. Bekijk de volledige vacature als het iets voor jou is!

Slagerij Putman slagers

Nu gesloten08:30 - 17:00

steenstraat 90, Arnhem

Bekijk meer:slagers
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken