Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze Arnhemse vacatures zijn té leuk om niet op te solliciteren

Door Janneke Siemes 23 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Arnhem op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Begin als buschauffeur in Arnhem en omgeving

Vind jij het leuk om achter het stuur te zitten en Arnhemse reizigers veilig met de bus of trolley van A naar B te vervoeren? Stap in bij Connexxion/Hermes (beter bekend als Breng) om het vak van buschauffeur te leren. Zij zijn op zoek naar een standvastige gastheer of gastvrouw. Lees meer over deze functie in de vacature hieronder.

Buschauffeur Arnhem en omgeving

Fulltime/parttime - Geplaatst op 23 mei 2020

Aan de slag als marketing manager

Mavein zoekt naar een gedreven marketing manager. Een professional met een commerciële mindset en een sterke persoonlijkheid. In deze functie ga je samen met internationale collega’s een nieuw team en beleid opzetten. Nieuwsgierig naar alle werkzaamheden? Bekijk de gehele vacature hieronder.

Vervuld

Marketing Manager

Fulltime - Geplaatst op 23 mei 2020

Start als GZ-psycholoog in regio Arnhem

Maandag is dringend op zoek naar een GZ-psycholoog die zich in wilt zetten voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook voor mensen met bijkomende psychische en of gedragsproblematiek. Je gaat aan de slag als regiebehandelaar en wordt opgenomen in het team van gedragsdeskundigen. Dit team functioneert op basis van zelforganisatie en samen ben je verantwoordelijk voor alle cliënten. Bekijk de gehele vacature hieronder.

Vervuld

GZ-psycholoog

Fulltime/parttime - Geplaatst op 23 mei 2020

Begin als assistent financieel administratief medewerker(ster) bij Rivertech

Heb jij veel ervaring op administratief gebied? Dan is de functie als assistent financieel administratief medewerker(ster) echt iets voor jou! In deze functie ben je  de analytische rechterhand van de financieel en administratief manager.

Vervuld

Assistent Financieel Administratief Medewerker(ster)

Fulltime/parttime - Geplaatst op 23 mei 2020

Bemonsteraar COVID-19

Ben jij een verpleegkundige, doktersassistent of arts (in opleiding) en wil jij je steentje bijdragen in deze coronacrisis? Ga aan de slag als bemonsteraar. Je krijgt hierbij een speciaal pak aan en gaat wangslijm afnemen bij mogelijk besmette cliënten. Daarnaast zorg je ervoor dat dit wangslijm goed getest kan worden op een infectie van corona. Meer informatie over deze uitdaging vind je in de vacature hieronder.

Vervuld

Bemonsteraar COVID-19

Fulltime/parttime - Geplaatst op 23 mei 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.