Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Soraia van Easyslim.nu: ‘Ik merkte zelf, dat apparaat werkt!’

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 5 oktober 2018

Maar liefst 22 kilo in negen maanden tijd verloor Soraia Hordijk met Easyslim.nu. “Ik was zo enthousiast. Ik dacht: dit apparaat werkt!” vertelt een spontane Soraia. Toen ze hoorde dat het filiaal in Arnhem overgenomen kon worden, twijfelde ze dan ook geen seconde. Ze volgde de opleiding en vanaf 1 augustus 2018 is zij eigenaresse van Easyslim.nu aan Bruningweg 23. Soraia kan niet wachten om Arnhemmers te helpen aan een strak(ker) lijf.

Hoe werkt het?

Laten we eerst uitleggen hoe Easyslim.nu werkt, voor wie dat nog niet weet. Je gaat liggen op een behandeltafel. Op de huid van de buik, heupen en benen worden pads geplaatst. Deze pads zijn verbonden aan een zeer geavanceerd apparaat. Het apparaat zorgt door middel van een ultrasound, dat de vetcellen worden losgetrild en door het lichaam worden afgevoerd. Met elektrostimulatie worden de spieren getraind, een getrainde spier verbrand vet, tevens draagt de elektrostimulatie bij tot vermindering van cellulite met als resultaat een gladdere huid.

Ook voor mannen

Easyslim.nu is niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen die iets aan hun figuur willen doen. Zoals bijvoorbeeld Rick, de man van Soraia. Hij is zelf inmiddels al twee keer behandeld om met name spieren te trainen. “Ik ben niet zo’n sportschooltype. Als het makkelijker kan, door gewoon te liggen, doe ik dat veel liever. De eerste keer was ik helemaal zen en de tweede keer kreeg ik juist veel meer energie. Heel bijzonder!” Hij traint onder andere zijn bovenarmen. “De spierbelasting is 94%, ten opzichte van 28% in de sportschool”, voegt Soraia toe.

Dat zen-zijn hoort bij Easyslim.nu, vindt Soraia. “Ik vind het belangrijk dat de klant op zijn of haar gemak is, dat de sfeer rustig is. Het leven is druk en veertig minuten op de behandeltafel is echt een rustpuntje.” Een lekker geurtje en een kabbelend muziekje maken je helemaal relaxed en dat leidt tot het beste resultaat! Drukke baan? Geen probleem, Easyslim.nu is geopend van 9 tot 9 uur. Daardoor kun je ook prima ’s avonds langskomen.

Samen resultaat zien

“Ik krijg er energie van als ik zie hoe gemotiveerd klanten zijn om te willen afvallen, dat ik ze daarbij mag helpen en we samen resultaat zien”, vertelt Soraia met een big smile. “Mensen zijn echt gelukkig als ze zien dat het lukt. Het geeft zelfvertrouwen! Bijvoorbeeld vrouwen die zwanger zijn geweest of voor de menopauze staan. Er zijn zoveel persoonlijke oorzaken waarom afvallen lastig kan zijn en als het dan bij Easyslim.nu wel lukt, word ik daar blij van.”

“Van veel klanten hoor ik dat Soraia echt goed luistert”, voegt Rick toe. “Ze wil eerst horen wat de issues van de klanten zijn, welke zones van het lichaam het probleem zijn. Samen met de klant beslist Soraia welke behandeling het beste past en met het juiste advies over voeding voor alleen op de behandeldag.”

Gemotiveerd het najaar in

“De mooie zomer is voorbij! Voor veel mensen is dat weer een moment om de vakantiekilootjes er af te willen. Ik herken dat ook van mijzelf”,  zegt Soraia. Daarom hebben we een speciale actie waarbij we een flinke korting geven op een intake en proefbehandeling. Dat is natuurlijk ook om te vieren dat ik de nieuwe eigenaresse ben van Easyslim.nu Arnhem”, aldus de enthousiaste Soraia die de toekomst positief tegemoet ziet.

Voor de lezers van indebuurt Arnhem heeft Easyslim.nu Arnhem een speciale aanbieding: 

Intake en proefbehandeling normaal voor € 69,- nú tijdelijk voor € 49,-.


Meer over Easyslim.nu Arnhem ontdekken?

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.