Reinier en Ilona van Easyslim.nu: ‘Eén behandeling staat gelijk aan 10 uur sporten’

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 31 januari 2018

Toen Reinier (35) en Ilona (29) Venema zelf ervoeren hoe effectief de afslankmethode van Easyslim.nu is openden ze een eigen filiaal, om anderen die het om wat voor reden niet lukt om af te vallen op een simpele manier toch dat strakke(re) lichaam te bezorgen. Het Easyslim.nu filiaal in Arnhem bestaat inmiddels een jaar en dat vieren Reinier en Ilona het liefste samen met de Arnhemmers.

Hoe het werkt

Mensen die af willen vallen en spieren willen kweken worden bij Easyslim.nu op de behandeltafel aan een zeer revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die – na een paar keer – ook je vetten gaan ‘verbranden’. Klanten kunnen met deze methode heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aanpakken.

Eén behandeling staat gelijk aan maar liefst tien uur intensief sporten. Behalve dat je er dus geen vinger voor hoeft op te tillen. Als klant krijg je een op maat gemaakt programma om je persoonlijke doel te halen. Het resultaat is bij ieder persoon anders, maar zeker is wel dat je centimeters gaat verliezen.

easyslim arnhem afvallen afslanken apparaat

Centimeters kwijt

Ilona en Reinier maakten zelf drie jaar geleden voor het eerst kennis met Easyslim.nu. Het stel heeft samen twee kinderen en zoals dat gaat bij drukke, jonge gezinnen schiet dat uurtje in de sportschool er al snel bij in. De twee zijn het worstelen met de extra pondjes na een tijdje zat en komen in Almere bij Easyslim.nu terecht.

“We gingen samen de behandelingen proberen en merkten al snel dat het écht werkt,” vertelt Reinier. “Je raakt al na de eerste behandeling centimeters kwijt en je huid wordt zichtbaar strakker. Vooral broeken en shirts begonnen te slobberen.” Ilona: “We wilden er dus graag mee doorgaan, maar we moesten wel elke week op en neer naar Almere.” Daarop vroeg Karin Hut-van Meerten, hun behandelaar en directeur van Easyslim.nu, of ze geen interesse hadden zelf een filiaal te openen in Apeldoorn. Dat aanbod namen ze aan en al snel volgde een filiaal in Arnhem.

Meer dan afvallen

“Voor ons was het een manier om er zelf mee door te kunnen gaan en tegelijk konden we anderen kennis laten maken met de methode,” zegt Reinier. Begin 2017 is Easyslim.nu Arnhem een feit. In de afslankstudio in Arnhem vind je een ontvangstruimte waar je terecht kunt voor de intake met aangrenzend een prettige behandelkamer met comfortabele ligstoel voor tijdens de behandeling.

“Het mooiste is dat je mensen echt helpt. Dat ze blij de deur uitgaan en graag weer terugkomen. Het is zo mooi om te zien dat iemand van bijvoorbeeld 75 na veel vergeefse pogingen toch een effectieve manier vindt om af te vallen. Dit werk gaat verder dan het uitvoeren van de behandeling. We zijn een aanspreekpunt. Klanten komen ook langs voor alleen een praatje.”

Strakker en fitter

“Het is een heel laagdrempelig concept. We hebben voedingstips op de dag van de behandeling, maar we wijzen niet met een verwijtend vingertje naar al je gewoontes. Het resultaat van de behandeling is vaak al motiverend genoeg. Je ziet dat alles strakker wordt en dat je je fitter voelt. Dat doet ook echt iets met je energie.”

easyslim arnhem afvallen afslanken apparaat

“Eén behandeling staat gelijk aan 10 uur sporten,” verklaart Reinier de effectiviteit van de methode. Hoe lang een behandeling duurt hangt af van je persoonlijke doel. “We hebben klanten die maar niet van dat laatste beetje buikvet afkomen, maar ook mensen die meer dan 20 kilo willen afvallen.” Ilona: “We hebben een vrouw behandeld die in een half jaar van 95 kilo naar 72 kilo is gegaan.” Het resultaat van de behandeling is natuurlijk nóg beter zichtbaar als je daarnaast ook beweegt en op je voeding let.

“Iedereen krijgt een persoonlijk advies,” legt Reinier uit. “Omdat je ontspannen kunt liggen tijdens de behandeling is het bijvoorbeeld ook een heel geschikte manier om spieren te trainen voor mensen met blessures of lichamelijke klachten als reuma.”

Benieuwd naar EasySlim.nu? Om te vieren dat Easyslim-nu Arnhem een jaar bestaat, kost een intakegesprek met proefbehandeling tijdelijk in plaats van €69 maar €29,50 per persoon (actie geldig tot en met 28 februari 2018). Hier lees je meer.

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

nu open09:00 - 21:00

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness