Nieuw huis? Bij gordijnenhal Malle Marietje vind je alles voor je raam

Aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje 1 maart 2019

Je kunt natuurlijk naar een grote woonwinkel gaan voor je gordijnen en raambedekking, maar een nóg beter idee; loop eens binnen bij gordijnenhal Malle Marietje. Al 20 jaar een begrip in Arnhem en omstreken, en recent overgenomen door Joanne Rijswijk. Sinds zij aan het roer staat komen klanten uit heel Nederland. “Loop gewoon eens binnen!”

Advies en deskundigheid

Bij Malle Marietje kun je altijd terecht voor advies, ook als je eigenlijk geen idee hebt waar je naar op zoek bent. Gordijnen, jaloezieën, vitrage? Bij Malle Marietje kun je het vinden en Joanne wil je maar al te graag voorzien van haar deskundigheid. Voor de kosten hoef je het niet te laten; ondanks jarenlange ervaring en goede kwaliteit zijn de producten bij Malle Marietje hartstikke scherp geprijsd.

gordijnenhal malle marietje arnhem
fotocredit: indebuurt Arnhem

Alle keuze

Zoals de naam al doet vermoeden is er een grote keuze aan stoffen voor gordijnen, die allemaal op maat kunnen worden gemaakt. Maar er is nog veel meer te vinden in de winkel. Joanne: “Wij kunnen alles voor de binnenkant van een raam verzorgen. Of het nou om gordijnen, valletjes, jaloezieën of weer iets anders gaat, bij ons kun je terecht.” Joanne heeft in de winkel ook nog een speciale kindercollectie van Pietepeuter beschikbaar. “Daarnaast komen wij altijd persoonlijk inmeten en kunnen we alles voor je plaatsen in je woning. Het bijzondere aan onze producten vind ik dat wij alles in Nederland laten maken. Je kunt dus in principe tien dagen na een bestelling alles in huis hebben.”

gordijnenhal malle marietje arnhem
fotocredit: indebuurt Arnhem

Gezelligheid in Klarendal

Prijs en kwaliteit zijn natuurlijk ontzettend belangrijk, maar gordijnenhal Malle Marietje biedt meer. Niet alleen uitstekende service, maar ook gezelligheid. Niet voor niets zit de zaak aan de rand vande gezelligste wijk van Arnhem: Klarendal. “Ik krijg regelmatig mensen over de vloer die gewoon even naar binnen komen om te kletsen”, aldus Joanne. “Dat vind ik ontzettend leuk. Daarom roep ik iedereen ook op: loop niet alleen langs de zaak, loop ook gewoon eens naar binnen. Wij hebben voor ieder wat wils, van heel modern tot traditioneel. Ik durf wel hardop te stellen; als je bij ons niet kunt slagen, dan slaag je nergens!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje. Meer over Gordijnenhal Malle Marietje ontdekken?

Gordijnenhal Malle Marietje woonwinkels

Vandaag gesloten

Hommelseweg 221, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

adv.