Marieke runt de nieuwste sieradenwinkel van Arnhem: ‘sieraden zijn mijn grote liefde’

Aangeboden door Lovable Things | Sieraden 6 juli 2018

Anders dan anders, stoer en toch betaalbaar. Dat kenmerkt de bijzondere sieraden van Lovable Things, de nieuwste sieradenwinkel van Arnhem. Marieke Hoorweg staat daar aan het roer, een echte Amsterdamse die grachten inruilde voor de Jansbeek. “Mijn grote liefde was altijd al sieraden.”

Als je Lovable Things nog nooit van binnen hebt gezien, dan kom je waarschijnlijk niet vaak (meer) in het Hemelrijk. Dat moet je dan gauw weer eens doen want de bijzondere winkelpassage is flink in ontwikkeling! Daarbij komt dat je er sinds januari Lovable Things vindt, een sieradenwinkel met exclusieve merken die je nergens anders in de omgeving kunt krijgen.

UNOde50

Het meest geliefde merk dat je kunt vinden bij Marieke in de winkel? “Dat is zeker UNOde50, een Spaans merk waar ik helemaal dol op ben! Het is stoer, net even anders dan wat je gewend bent.” Lovable Things heeft kettingen en armbanden, maar ook stoere grote ringen van dit merk. “Ze werken veel met zilver, leer en kristal. Ik vind het prachtig.” UNOde50 is niet het enige exclusieve merk dat Marieke verkoopt, Lovable Tings staat ook vol sieraden en accessoires van merken zoals LILLY, MARTHJE, BLINCKSTAR, KARMA en MIAB.

UNOde50 Lovable Things
UNOde50

 Carrièreswitch

Het zal je verbazen, maar Marieke heeft jarenlang in een heel ander vakgebied gewerkt. Zij zat namelijk in de financiële wereld als manager. “Maar ik had altijd al de behoefte om eigen baas te zijn.” Toen haar functie kwam te vervallen, zag ze de kans schoon om een grote stap in een andere richting te zetten. “Ik gaf leiding aan 120 man en nu run ik in mijn eentje deze winkel. Dat is wel even iets anders!”

lovable things marieke

Maar hoe ze dan als echte Amsterdammer in Arnhem is beland? “Het is een cliché, maar ik ben hierheen verhuisd voor de liefde. Op skivakantie in Oostenrijk werd ik verliefd op een Duitser, niet te geloven toch?” Na een tijd heen en weer te rijden besloot het stel anderhalf jaar geleden samen te gaan wonen in Arnhem. Marieke heeft totaal geen spijt van haar beslissing. “Ik woonde midden in de Jordaan, maar Amsterdam is veranderd. Bovendien is Arnhem hartstikke leuk! Er zijn veel leuke winkels, festivals en evenementen. Arnhem en Amsterdam zitten in dat opzicht echt wel op een lijn.”

LILLY Lovable Things
LILLY

Je vindt de winkel van Marieke in het Hemelrijk. Lovable Things is bijna niet te missen. Dankzij de schattige entree en prachtige winkel, maar vooral door de bijzondere sieraden in de etalage die meteen je blik vangen!

Lovable Things | Sieraden juweliers

nu gesloten11:00 - 17:00

Hemelrijk 57, Arnhem

Bekijk meer:juweliers