Jean-Paul Palman van beddenspecialist Topsleep: ‘wij scannen je lichaam voor het beste bed’

Aangeboden door Topsleep 5 juli 2019

Best apart eigenlijk, vindt Jean-Paul, dat wanneer je last van je lichaam hebt je eerst gaat sporten of bij en fysiotherapeut aanklopt, voor je eens goed kijkt naar je slaapomstandigheden. Want in hoeverre jouw matras en bed geschikt zijn voor je lichaam, maakt heel veel uit voor je nachtrust én gezondheid. Topsleep, de volledig vernieuwde winkel van nieuwe eigenaar Jean-Paul Palman, helpt je daarom een bed te vinden dat écht bij jou past. 

Topsleep bestaat al sinds 1952 in Arnhem maar is kort geleden heropend met een nieuwe, frisse uitstraling. Het bedrijf geldt als een van de laatste échte beddenspecialisten in Arnhem. Je vindt er niet alleen prachtige bedden en matrassen maar krijgt ook het beste advies voor jouw slaapcomfort. Want daar komt nogal wat bij kijken!

topsleep beddenspecialist arnhem matras bed

MyScan meetsysteem: meten is weten!

Wanneer je bij Topsleep binnenloopt en eigenlijk niet zo goed weet wat je zoekt, dan wordt er eerst een scan van je gemaakt met de MyScan. Je gaat dan voor een scherm staan dat jouw lichaamsbouw in kaart brengt. Vervolgens neem je plaats op een matras en wordt gekeken welk soort ondersteuning jij nodig hebt. “Daarin houden we rekening met wat goed voor je lichaam is maar natuurlijk ook wat je zelf fijn vindt”, legt Jean-Paul uit. “Houd je bijvoorbeeld van een zacht matras maar heb je ook extra ondersteuning in je rug nodig? Dan gaan we vanuit dat punt op zoek naar de beste matras voor jou.” Je kunt dan gaan proef-liggen tot je de juiste matras voor jou hebt gevonden.

topsleep beddenspecialist arnhem matras bed

Meer dan een matras

“Het uitgangspunt bij alles wat Topsleep doet is dat het team pas goed slaapt als jij dat ook doet”, vertelt Jean-Paul, de nieuwe eigenaar die tevens verantwoordelijk is voor de metamorfose van de winkel. “Of het nu gaat om een kussen, dekbed, matras, compleet bed of boxspring: we adviseren over alles en hebben alles zelf in huis.” Omdat ze bij Topsleep heel goed beseffen dat je ook kunt wakker liggen van de prijs van je nieuwe bed, is er een gebalanceerde collectie met een bed voor iedere portemonnee.

Matras proberen en kussenuitleen

Nog een leuk extraatje bij Topsleep: je kunt jouw bed 90 dagen lang omruilen, mocht het onverhoopt niet bevallen. “We adviseren er wel echt 30 dagen op te liggen voor je een keuze maakt want soms moet je nog wennen aan de nieuwe matras.” Is het bed toch niks voor jou? Dan kies je toch gewoon een andere. Ook de kussenuitleen van Topsleep is ideaal: probeer verschillende kussens thuis uit en ontdek welke bij jouw wensen en slaapstijl past!

topsleep beddenspecialist arnhem matras bed

Sporten en goed slapen

Goed en voldoende slapen is heel belangrijk bij regelmatig sporten. In een diepe slaap herstellen je lichaam en geest, en rust je beter uit. Zo heb je de volgende dag genoeg energie om weer lekker te kunnen bewegen. Voor een goede nachtrust is het natuurlijk van belang dat je een goed bed hebt.

Gratis sporten met Topsleep

Andersom, zorgt sporten ervoor dat je beter kunt slapen. Regelmatig bewegen bevordert snel inslapen en een diepere slaap. Daarnaast voel je je gelukkiger door sporten en heb je minder stress. Ook dit zorgt ervoor dat je beter slaapt. Slapen en sporten zijn dus als yin en yang, ze bevorderen elkaar en je hebt ze allebei nodig om fit te zijn. Omdat Topsleep het belang van een goede nachtrust en voldoende beweging begrijpt, sport je nu tot eind 2019 gratis bij de aankoop van een nieuw volledig bed bij Topsleep.  Je hebt hierbij de keuze uit Het Sportlokaal en Sportcentrum Indoor Action in Arnhem, Jagyba in Velp en Fit & Wellness Center in Oosterbeek. Ben je al lid van een van deze sportscholen dan ontvang je als lid 10% ledenkorting op vertoon van je lidmaatschapsbewijs. Meer info vind je hier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Topsleep. Meer over Topsleep ontdekken?

Topsleep

Vandaag gesloten

Boulevard Heuvelink 24-26, Arnhem

adv.