Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is Meneer de Aankoopmakelaar: hij gaat je helpen een huis te vinden

Aangeboden door Meneer de Aankoopmakelaar 12 oktober 2020

Makelaarskantoor Mevrouw de Aankoopmakelaar helpt door heel het land mensen aan hun droomhuis. In Arnhem opent de eerste Meneer de Aankoopmakelaar, met Peter Miedema aan het roer. Esther van Heteren, eigenaar van het concept, is van origine een Arnhems Meisje: “Zo leuk dat ik nu in mijn geboortestad een vestiging mag openen.”

Mevrouw de Aankoopmakelaar is het makelaarskantoor van Esther van Heteren. Ze begon in haar woonplaats Den Haag en is inmiddels uitgebreid naar veel andere steden. Ze heeft zelfs een vestiging in Spanje. De volgende opent nu in haar geboortestad Arnhem. De zaak wordt gerund door Peter Miedema. Vanaf maandag 12 oktober is hij officieel de eerste Meneer de Aankoopmakelaar in onze stad én in Nederland.

Arnhems meisje

Voor Esther is het geweldig om in haar voormalig thuisplaats een vestiging te openen. “Hier heb ik jarenlang alle kneepjes van het vak geleerd. Ik werkte toen voor het makelaarskantoor van mijn vader, net als mijn zus. Zij werkt daar nog altijd. Ik word nu dus in feite de concurrent van mijn familie!” Esther is niet bang dat zij en haar familie elkaar in de weg gaan zitten omdat de markt groot genoeg is. “Bovendien vind ik het heel leuk om een beetje terug te zijn in mijn oude woonplaats. Je kunt het meisje uit Arnhem halen, maar je haalt Arnhem nooit uit het meisje!”

mevrouw de aankoopmakelaar meneer de aankoopmakelaar
Esther en Peter hebben er helemaal zin in om (coronaproof) voor je aan de slag te gaan.

Alleen een aankoopmakelaar

Wat Meneer – en Mevrouw – de Aankoopmakelaar zo bijzonder maakt is dat Esther en haar collega’s alleen maar optreden als aankoopmakelaars en niet ondersteunen in verkoop. “Er is dus absoluut geen sprake van belangenverstrengeling. We helpen alleen de mensen die zoeken naar een woning en zijn daar dan ook echt goed in. We worden niet afgeleid door andere werkzaamheden als verkopen en taxeren.”

Omdat Esther en haar collega’s zich uitsluitend richten op aankoop, weten ze precies waar je op moet letten. “We stellen de juiste vragen, de dingen waar je zelf niet meteen op komt. Ik loop bijvoorbeeld gerust met een vochtmeter rond om het vochtgehalte te controleren van bijvoorbeeld optrekkend vocht of lekkages. Ik kijk ook naar de fundering, scheuren in de muur en of de VVE wel gezond is””, vertelt Esther. Kortom: ze denken gewoon aan alles. “We gaan altijd mee op bezichtiging. Als een aankoopmakelaar vraagt “willen jullie nog iets weten?” dan wijzen klanten naar mij.”

Met beide benen op de grond

Deze werkwijze hebben alle Mevrouwen én Meneer de Aankoopmakelaar in de vingers. Wat Esther betreft, gaat een goede aankoopmakelaar bovendien nog een stapje verder. “Ik vraag klanten geregeld: ‘is dit écht wat je wil?’ Wij proberen mensen een spiegel voor te houden en te voorkomen dat ze een keuze maken waar ze later ongelukkig mee zijn. Wanneer jij je laat meeslepen, zorgen wij dat je met beide benen op de grond blijft. Daarom zijn we ook bij elke bezichtiging aanwezig.”

Ervaring in Arnhem

Net als Esther heeft de Arnhemse Meneer de Makelaar Peter ruime ervaring in de makelaardij in en rondom Arnhem. “Het is namelijk belangrijk dat een makelaar een gebied goed kent. Daarom werk ik ook alleen met mensen die al ruime ervaring hebben en de regio kennen.”

Vanaf maandag 12 oktober kun je bij Peter aankloppen voor hulp bij het vinden van je droomhuis. De website gaat ook binnenkort live op dit adres. Geen zorgen: bezichtigen van een huis kan helemaal corona-proof!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Meneer de Aankoopmakelaar. Meer over Meneer de Aankoopmakelaar ontdekken?

Meneer de Aankoopmakelaar


adv.