Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoppenbrouwers is de Beste Werkgever 2019-2020: 5 x waarom je hier wilt werken

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Arnhem 1 september 2020

Droom jij van een carrière als monteur, ben je opgeleid tot werkvoorbereider of popel je om aan de slag te gaan als engineer? Tijdens je zoektocht naar een nieuwe werkgever let je op verschillende zaken. Dan vind je het ongetwijfeld belangrijk dat je werk leuk is én dat je wordt gewaardeerd door je werkgever. Waar je dat vindt? Bij Hoppenbrouwers Techniek! Wij vertellen je waarom hier werken een aanrader is.

Ben je nu al enthousiast? Bekijk dan hier de vacatures van Hoppenbrouwers in Arnhem.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hoppenbrouwers is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020

Hoppenbrouwers vacatures
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: maar weinig Arnhemmers kunnen zeggen dat ze werken bij de Beste Werkgever 2019-2020. Alle werknemers van Hoppenbrouwers kunnen dat wél en dat is natuurlijk niet voor niets. Ellen Vermeer, directeur Personeel & Organisatie, vertelt: “Ik ben trots dat we wederom het keurmerk Beste Werkgever hebben gekregen. Bij Hoppenbrouwers zetten wij onze medewerkers op één. Dit keurmerk bevestigt dat onze medewerkers dat ook heel erg waarderen.”

Je krijgt direct een vast contract

Hoppenbrouwers vacatures
Hoppenbrouwers Techniek werkt aan het grootste distributiecentrum van de Benelux. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Wel zo fijn: zodra je begint bij Hoppenbrouwers Techniek, krijg je een vast contract. Voor Hoppenbrouwers is het enorm belangrijk dat jij op je plek zit en hun goede arbeidsvoorwaarden helpen daarbij! Behalve een vast contract krijg je ook een passend salaris en – niet geheel onbelangrijk – 25 vakantiedagen én 13 ATV. Lekker!

Je hebt altijd doorgroeimogelijkheden

Hoppenbrouwers vacatures
Wesley Bleijenberg, vestigingsleider in Breda. Foto: Hoppenbrouwers Techniek
Fun fact: Hoppenbrouwers bestaat al meer dan een eeuw en heeft 13 vestigingen door heel het land. Eind 2023 zijn dat er zelfs 25! Of je nu een doorgewinterde techneut of een aanstormend technisch talent bent; bij Hoppenbrouwers leer je elke dag bij. Doorgroeien naar een andere functie, switchen van afdeling of werken op een andere vestiging of regio is dan ook zeker mogelijk. Ook wanneer je na een aantal jaren toe bent aan iets nieuws binnen de organisatie worden dromen gestimuleerd. Medewerkerstevredenheid is immers van groot belang. Dit jaar gaven medewerkers Hoppenbrouwers gemiddeld een 7,9.

Je gaat zelfstandig aan de slag

 Hoppenbrouwers vacatures
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Als je bij Hoppenbrouwers aan de slag gaat, werk je altijd in een hecht team binnen een van de acht technische disciplines. Samen met 1300 enthousiaste collega’s (en dat worden er iedere dag meer!) werk je aan gave projecten door het hele land voor honderden klanten. Door persoonlijke begeleiding en individuele aanpak voelt werken bij het familiebedrijf alsnog kleinschalig en gemoedelijk.

Samen werken en samen feesten

Je hebt werkpaarden en luxepaarden, maar bij Hoppenbrouwers ben je het allebei. Hoppenbrouwers vindt plezier op het werk minstens even belangrijk als klanttevredenheid. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Hoppenbrouwers zegt niet voor niets: ‘de kracht zit in onze mensen!’. Die waardering laten zij graag zien tijdens vrijdagmiddagborrels, team- of afdelingsuitjes, bioscoopavonden en natuurlijk de gezellige personeelsfeesten.

Hoppenbrouwers heeft vacatures!

Lijkt werken bij Hoppenbrouwers jou wel wat? Check de openstaande vacatures direct via de oranje button hieronder of lees de verhalen van de medewerkers zelf:

Mark werkt bij Hoppenbrouwers in Arnhem: ‘Het opzetten van een team is een échte uitdaging!’

Mark van Logchem werkt sinds januari 2020 met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Arnhem. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Arnhem ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.