Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kun jij met een oud diploma weer aan de slag in de zorg

Aangeboden door Pleyade 18 november 2020

De zorg staat te springen om personeel, maar niet iedereen komt in aanmerking voor een baan. Zelfs als je het juiste papiertje hebt, moet je beschikken over actuele kennis. Pleyade heeft hier iets op bedacht: de bootcamp voor herintreders. “In twee maanden tijd ben jij weer helemaal beroepsbekwaam”, legt recruiter Tessa van Lienden uit.

Sinds een jaar werkt Tessa als recruiter bij Pleyade. Het viel haar op dat er nog geen centrale opfriscursus was voor herintreders. “Er zijn veel mensen die een zorgdiploma hebben, maar uiteindelijk kozen voor een baan buiten de zorg. Deze mensen zijn nog steeds gediplomeerd, maar zijn niet meer bevoegd en bekwaam om als verzorgende te werken. We organiseerden dan voor elke nieuwe medewerker de bijscholing die hij of zij nodig had.”

Tessa: “Herintreders hebben veel individuele behoeften hebben op het gebied van bijscholing, maar er zijn ook onderdelen die iedereen nodig heeft.” Zo ontstond het idee voor een bootcamp. “Binnen twee maanden ben je als herintreder weer helemaal fit voor de zorg! Je krijgt bijscholing op maat en persoonlijke begeleiding op de werkvloer, zodat je helemaal bevoegd en bekwaam bent om te zorgen voor ouderen.”

Je trainingsschema

Meld jij je vóór zondag 29 november aan voor de Bootcamp Herintreders van Pleyade. Wanneer je wordt aangenomen,  krijg je direct een vast contract voor 24 uur per week. Een fijne zekerheid, vooral in deze tijd. Tessa legt uit hoe het programma van de bootcamp eruit ziet:

  • Je gaat direct in je eerste maand de vloer op. Niet alleen hoor, je loopt mee met een ervaren verzorgende op één van de locaties om het vak weer helemaal in de vingers te krijgen;
  • je volgt centrale lesdagen met andere herintreders, online trainingen en je krijgt individuele bijscholing;
  • in je tweede maand ga je aan de slag als medewerker in het zorgteam. Je pakt steeds meer taken zelfstandig op;
  • tussendoor toetst Pleyade jouw vaardigheden en eind maart ben jij weer volledig bevoegd en bekwaam.

Fijne extra’s

Heb je deze bootcamp doorstaan? Dan mag je niet alleen trots op jezelf zijn, je mag ook direct aan de slag als verzorgende IG op één van de woonlocaties in Arnhem of de Liemers. Werken op de revalidatie locatie of in thuiszorg is ook een optie. Naast een unieke kans op bijscholing en een vaste baan in de zorg, kun je als medewerker bij Pleyade ook kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden. Denk aan het uitruilen van reiskosten, sporten met een fikse korting en voordeel op andere lidmaatschappen. Dat is nog niet alles: je krijgt ook de kans om voordelig een nieuwe fiets, telefoon of computer aan te schaffen.

En nu de zolder op!

De enige voorwaarde om je aan te melden voor deze toffe bootcamp is dat je een zorgdiploma op zak hebt. Dit mag ook het oude diploma voor ziekenverzorgende of bejaardenverzorgende zijn, dat je nog op zolder hebt liggen. Met een mbo niveau 4 opleiding medewerker maatschappelijke zorg of mbo niveau 3 verzorgende, ben je ook welkom. Net als met een oud verpleegkundediploma.

Alvast een kerstcadeau

Diploma gevonden? Solliciteer voor zondag 29 november! Klik op de button hieronder, voeg je motivatie en cv toe en beantwoord de vragen. Tessa: “Wij nemen begin december contact met jou op om verder te praten. Kortom: je weet nog voor de kerst of je in februari start met jouw toekomst bij Pleyade.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pleyade. Meer over Pleyade ontdekken?

Pleyade

Hoofdkantoor: Mr. E.N. van Kleffensstraat 16, Arnhem

adv.