Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Glad de zomer in: dit moet je weten over laserontharing

Aangeboden door Triaderm Arnhem 13 april 2019

Waar het in de winter minder erg is om stoppels of haren op je benen of onder je oksels te hebben, willen we in de zomer allemaal graag een gladde en haarloze huid. Met een scheermesje of ontharingsstrips lukt dat vaak niet. Ben je op zoek naar een goed en veilig alternatief? Kies dan voor laserontharing bij Triaderm in Arnhem. Deze dingen wist je vast nog niet!

Hoe werkt het?

Het klinkt misschien een beetje heftig, laserontharing, maar dat valt reuze mee. Het pigment (de kleur) van het haartje absorbeert de straal van de laser. Dit wordt razendsnel omgezet in warmte. Die warmte reikt tot in de haarwortel, zodat deze beschadigd raakt. Hoewel je meerdere behandelingen nodig hebt, heb je al direct een gladdere huid! Bij Triaderm werken ze ook nog eens met de allernieuwste lasers. Daarmee worden zelfs dieper gelegen haarzakjes aangepakt die voor andere lagere energiebronnen zoals IPL, niet bereikbaar zijn.

Doet het pijn?

We kunnen ons voorstellen dat je bij het woord ‘laser’ denkt aan een pijnlijke behandeling, maar het tegendeel is waar! Laserontharing is zelfs de meest snelle methode voor haarverwijdering, en door gelijktijdig koelen van de huid ook nog vrijwel pijnloos. Je gezichtshaar epileren of benen harsen is over het algemeen een stuk pijnlijker. Sterker nog: Steeds maar epileren of harsen maakt dat haren makkelijker ingroeien en de huid wordt er onrustig van. Met laserontharing is dat verleden tijd.

Kan laserontharing op elk lichaamsdeel?

Ja, dat kan. Je kunt gezichtshaar laten verwijderen, maar ook de benen, oksels en bikinilijn zijn geschikt voor ontharen op deze manier. Eigenlijk kan het waar je maar wilt, als de haartjes maar voldoende kleur hebben. Soms wordt bijvoorbeeld ook een teveel aan haar tussen de billen behandeld. Ook zijn er steeds vaker mannen die bij Triaderm aankloppen voor laserontharing. Voor een gladdere hals (geen slijtage meer aan je boord!), gladde jukbenen of een strakkere baardlijn, bijvoorbeeld.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de hoeveelheid beharing en het lichaamsdeel waar het verwijderd mag worden, heb je gemiddeld tussen de 5 en 10 behandelingen nodig. Bij de een gaat het sneller dan bij de ander; dit heeft met stamcellen rondom haarzakjes te maken. De behandelingen kun je in overleg met Triaderm inplannen wanneer het jou uitkomt, met een bepaalde juiste interval van weken. De tarievenlijst van Triaderm vind je hier.

Ben jij nieuwsgierig geworden of wil je direct een afspraak voor een intake maken? Neem dan gauw contact op!


Meer over Triaderm Arnhem ontdekken?

Triaderm Arnhem zorg

Vandaag gesloten

Eusebiusbuitensingel 32, Arnhem

Bekijk meer:zorg

adv.