Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Arnhem moet je zijn voor een gezonde en stevigere huid!

Aangeboden door Triaderm Arnhem 23 januari 2020

Mooi oud worden, dat willen we allemaal. Als je op tijd begint met de juiste behandeling kun je veel voorkomen! Als je je huid stevig en fit houdt, laten tekenen van veroudering zoals rimpels en een doffe, verslapte huid zich namelijk minder snel zien. Wil jij je huid graag zo glad en stevig mogelijk houden, maar vind je botox of fillers helemaal niks? Triaderm heeft hierover kennis en kunde én een hele fijne behandeling: microneedling.

Maar wat is dat nou precies, microneedling? Eva Bonthuis-Muller, huidtherapeut en mede-eigenaresse van Triaderm, legt het uit: “we bewegen over de huid met een speciaal instrument met microscopisch dunne naaldjes. Doordat we de diepte en snelheid van deze naaldjes perfect kunnen regelen, worden per seconde zo’n 900 microkanaaltjes in de huid geopend.” 

Tekst gaat verder onder de foto>

Microneedling bij Triaderm
Foto: Triaderm Arnhem

Verbeter je huid met microneedling

De behandeling doet geen pijn maar je voelt het natuurlijk wel. Wat Eva vertelt over het effect op je huid klinkt veelbelovend: “je huid maakt stofjes aan zoals bij een natuurlijke herstelreactie van de huid; de zogeheten ‘celcommunicatie’ verbetert. De huid maakt nieuw collageen en elastinevezels aan. Met als resultaat; een gladdere, strakkere structuur en aanzien.” Triaderm combineert deze behandeling met effectieve- en kalmerende werkstoffen om het effect te optimaliseren.

Eva vertelt over het effect na de behandeling: “In de eerste paar dagen kan er roodheid en wat zwelling aanwezig zijn, je huid is gevoeliger en kan gaan schilferen. Daarna zal de huid steeds gladder en steviger aanvoelen. Ook krijgt het een egalere kleur, je huid wordt gezonder en littekentjes vervagen.” Als het aankomt op voor- en/of nazorg, biedt Triaderm een advies op maat, want iedere huid is anders.

Tekst gaat verder onder de foto>

Microneedling actie bij Triaderm
foto: Triaderm Arnhem

Needle it

Triaderm biedt haar microneedling behandeling de hele maand februari aan voor €125,- in plaats van €150,- voor het hele gezicht. Bekijk de actie of boek direct een afspraak in. Deze behandeling is geschikt voor elke huid aangezien het geen risico’s geeft, alleen de huideigen functies zullen verbeteren. Let op; dit geldt alleen als je de behandeling ondergaat bij de juiste behandelaar.


Meer over Triaderm Arnhem ontdekken?

Triaderm Arnhem zorg

Geopend09:00 - 17:30

Eusebiusbuitensingel 32, Arnhem

Bekijk meer:zorg

Lees ook:

Zien, horen en voelen bij Dudok

Horen, zien, voelen: dit wil je niet missen bij Dudok tijdens de Arnhemse Uitnacht

Joehoe, we hebben nog meer nieuws over de Arnhemse Uitnacht! Er zijn zoveel dingen te doen op 24 jan...

Kijktip: Ryanne in een Arnhemse trouwjurk in het holst van de nacht

Huh? Gaat Ryanne trouwen? Nou nee, maar zo'n jurk staat haar wel goed, of misschien is een stralend ...
Edith over het werk bij DrieGasthuizengroep

Edith werkt als kwaliteitsverpleegkundige: ‘we brengen de juiste kennis naar de plek waar het nodig is’

Edith Scheerman (44) specialiseerde zich in psychiatrische verpleegkunde. Toch koos ze voor een carr...

adv.