Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Betty over Easyslim: ‘Na drie maanden is mijn taille weer terug!’

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 18 november 2019

Je hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch wil het afvallen niet lukken. Of misschien kun je door een blessure of aandoening niet sporten, terwijl je wel graag gewicht wilt verliezen. Gelukkig bestaat er ook een andere manier om af te vallen waarvoor je jouw sportschoenen niet eens nodig hebt. Sterker nog, het enige wat jij hoeft te doen, is liggen. Hoe dat mogelijk is, vraag jij je af? De Arnhemse Betty vertelt ons meer over haar ervaringen!

Betty kwam bij Easyslim.nu in Arnhem terecht via een advertentie in de Arnhemse Koerier. “Ik maakte kennis met Soraia Hordijk de eigenaar van Easyslim.nu Arnhem en zij legde mij uit hoe de behandelingen in zijn werk gaan.”

Geavanceerde apparatuur

Bij de afslankstudio’s van Easyslim.nu word je behandeld met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound, elektrostimulatie en lymfedrainage. Betty: “Het apparaat zorgde ervoor dat ik snel in omvang verminderde. Er werd besproken hoe ik mijn eetpatroon kon aanpassen en Soraia stimuleerde me zodat ‘de knop’ in mijn hoofd omging. Ook heb ik de complete maaltijd vervangende mix : Easique® gebruikt. Deze is helemaal afgestemd op de behandelingen met het apparaat en zorgde ervoor dat ik alle benodigde voedingstoffen binnenkreeg zonder veel calorieën.”

Het resultaat

En werkte het? “Na drie maanden was er 20 kilo af! En jawel, ook mijn taille is weer terug! Zonder de positieve, enthousiaste en persoonlijke begeleiding van Soraia en haar fantastische apparaat was mij dit nooit gelukt.

Betty is ontzettend blij met het resultaat. “Doordat ik afgevallen ben, heb ik een ‘nieuw leven’ gekregen; gezonder, slanker, positiever en vol met energie. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik deel mijn ervaring met jullie omdat de methode van EasySlim.nu werkt!”

Foto: Easyslim

Wil jij ook jouw overtollige kilo’s kwijt en je taille terug? Neem dan contact op met Easyslim Arnhem: 06-30082457.


Meer over Easyslim.nu Arnhem ontdekken?

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

Vandaag gesloten

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.