Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tevreden Arnhemmers over ABO witgoed: ‘Een buurtwinkel met fijne service’

Aangeboden door ABO witgoed 26 november 2019

Je staat er niet bij stil, totdat er iets stuk gaat. Je koelkast, wasmachine of droger. Een drama is het! Daarbij kost het je ook nog eens klauwen met geld. Een nieuwe wasmachine is niet goedkoop maar het vervangen van onderdelen liegt er ook niet om. Op die momenten besef je pas hoe fijn het is als je een handig mannetje kent. Maar waar vind je die? En nog belangrijker; hoe weet je of je er tevreden over kunt zijn? Wij gingen de straat op om Arnhemmers te vragen wie hun ‘handige mannetje’ is. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Vrolijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat

Mark Hendriks komt al jaren bij ABO witgoed, het bedrijf zit ook al flink wat jaren hier in Arnhem. De huidige eigenaar (Stephan Hoogendoorn) nam deze zaak in maart 2019 over.  Alle fijne kneepjes van het vak zijn aan hem overgedragen, en met succes! Mark is erg tevreden over zijn behulpzaamheid en service. “Ik ken Stephan al een aantal jaren, het is een gezellige en vrolijke jongen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ik heb laatst een vaatwasser bij hem gekocht en de service was prima. Hij heeft de vaatwasser geleverd en de boel netjes aangesloten. Mijn oude vaatwasser werd ook direct afgevoerd.”

Stephan komt niet alleen in actie wanneer je iets koopt, ook voor reparaties kun je hem volgens Mark bellen: “Stephan is een keer bij mij thuis geweest voor een reparatie aan mijn wasmachine. Dat is al even geleden maar ik kan het mij nog goed herinneren. Ik belde hem op een dinsdag en de volgende dag draaide mijn oude wasmachine weer als nieuw! Ik wil ABO witgoed iedereen aanbevelen voor hun witgoed, het is een leuk en jong bedrijf.”
Mark Hendriks, tevreden klant bij ABO witgoed
Mark Hendriks, een tevreden klant. Fotocredit: ABO witgoed

De éne dag besteld en de volgende dag binnen

Edwin van Dalen uit Arnhem is ook te spreken over de manier waarop Stephan ABO witgoed runt: “Stephan levert echt een super service! Ik ben meer dan tevreden over de levering en reparaties van mijn wasmachines en het bijbehorende advies.” Ook Edwin benoemt het opvallende karakter van Stephan: “Het is een vriendelijke, ervaren en nette monteur die zijn afspraken na komt.” Heb je een spoedgeval? Geen probleem volgens Edwin: “Stephan is flexibel, betrouwbaar en hij communiceert altijd netjes over de eventuele vervolgstappen. Als er onderdelen besteld moeten worden gebeurt dit dezelfde dag nog. Meestal zijn die onderdelen de volgende dag al binnen.”

Edwin is van mening dat ABO witgoed dé witgoedwinkel van Arnhem is: “Het is een leuke buurtwinkel met een jonge ondernemer die zijn service hoog in het vaandel heeft staan.”
Edwin van Dalen, tevreden klant bij Abo witgoed
Edwin van Dalen samen met Stephan. Fotocredit: ABO witgoed

Heb jij een witgoed spoedje?

Laat jouw wasmachine of koelkast je plotseling in de steek? Niet getreurd, Stephan komt je redden. Hij komt graag bij je langs om het probleem vast te stellen en zal (indien mogelijk) eerst iets repareren. Fijn voor je portemonnee en nog duurzaam ook!


Meer over ABO witgoed ontdekken?

ABO witgoed installatiebedrijven

Gesloten13:00 - 17:00

Klarendalseweg 67, Arnhem

Bekijk meer:installatiebedrijven
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.