Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superschattig! Deze kittens wachten op een lief baasje in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 3 augustus 2018

Altijd al een kitten gewild? Top, want het Arnhems dierenasiel barst door de zomerdrukte bijna uit zijn voegen door alle moederpoezen en kittens. Gelukkig zijn er gastgezinnen die voor tijdelijke opvang kunnen zorgen. Maar een permanent gouden mandje, dat verdienen deze schattige pluizenbolletjes toch?

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Lieve Lex

Lex is nog wat schrikkerig van geluidjes, maar komt wel snel naar je toe om te spelen of voor een kroelbeurt. Hij vindt het heerlijk om onder zijn buikje geaaid te worden. Lex kijkt in het begin op een afstandje toe en het duurt even voor hij los komt. Daarom is een gezin met kleine kinderen niet handig. Hij ligt veel samen met Lola die ook wat banger is. Ze zoeken steun bij elkaar en het zou voor hun fijn zijn als ze samen geplaatst kunnen worden.

Lola, zusje van Lex

Lola is in het begin wat angstig. Ze is nu een tijdje bij haar gastgezin en laat zich aaien, knuffelen en oppakken, maar ze is nog wel op haar hoede. Ze heeft wat meer tijd nodig om te ontdooien. Haar broertje Lex zoekt ze veel op om tegen aan te kruipen of mee te spelen. Het is een lief en rustig poesje, die graag samen met haar broertje geplaatst wordt.

Stormig katje


Stormy is een speels en actief katje. Stormy houdt ervan om bij je te slapen. Als hij je vertrouwt komt hij zelf op schoot. Aaien mag, maar niet overal. Hij is erg ondernemend. Stormy moet in de toekomst naar buiten kunnen.

Juffie

Kijk die oogjes dan! Juffie is een mooie kat, al wat ouder dan de kittens. Met haar 9 maanden is het alsnog een jonkie die een fijn tehuis verdient. Ze heeft een rustig en zacht karakter. Aangehaald worden vindt ze heerlijk. Juffie kan niet wonen bij drukke kinderen en of kleine kinderen, dit geeft teveel stress. Het is een buiten kat.

Nog veel meer

Er zijn nog veel meer leuke en lieve dieren die wachten op een nieuw leven in het dierenasiel, of bij een tijdelijk gastgezin. Wil je meer informatie neem dan even contact op met het asiel. Let daarbij op de tijdelijk aangepaste openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 16.30 uur, 026 3619861.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.