Leuk volgens Florentine: ‘Bij Doppio zit je altijd lekker cosy’

Door Joep Oerlemans 2 juni 2018

Wie weet nou beter waar je moet zijn dan jullie, de echte locals? De Arnhemmers die hier al jaren wonen, hier geboren zijn of pas net kennis aan het maken zijn met onze mooie stad. Iedere Arnhemmer heeft wel een favoriet plekje in de stad. Deze week tipt Florentine (20) ons.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Local Florentine

Dit is Florentine. Ze is hier niet geboren, maar woont inmiddels al tien jaar in Arnhem. Ze doet een mediaopleiding in Amsterdam. Florentine is gek op winkelen en koffietentjes bezoeken.

Pasta bij Happy Italy

“Happy Italy is dan wel een keten, maar dat maakt het niet minder leuk. Je weet wat je krijgt. Dat vind ik erg prettig. Wat ik het liefste eet daar? Dat is de pasta Pollo e Limone.

Happy Italy restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Oude Stationsstraat 14, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Koffiestop bij Doppio

“Een lekker kopje koffie drinken is vaste prik voor mij tijdens het winkelen. Liefst met een taartje erbij. Bij Doppio koffiebar zit je altijd lekker cosy.”

Doppio Espresso ontbijtrestaurants

Nu gesloten08:00 - 18:00

Koningstraat 16B, Arnhem

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Klarendal

klarendal sp arnhem gemeenteraadsverkiezingen 2018 zorg in de wijk

Florentine vindt Klarendal de leukste wijk van Arnhem. “Het is daar zo karakteristiek. Daar houd ik van. Je hebt er veel verschillende subculturen.” Ze woont zelf helaas niet in deze wijk.

Winkelen bij Monki

Net als wij is Florentine gek op shoppen. Een favoriete winkel kiezen vindt ze lastig, maar als ze er écht eentje moet kiezen, kiest ze voor Monki. “De kleren zijn net een beetje anders dan anders.”

Monki Arnhem kledingwinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Roggestraat 29-30, Arnhem

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.