Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hartverwarmend: Boy uit Arnhem roept iedereen op oude winterjassen te doneren

Door Redactie indebuurt Arnhem 13 december 2019

Van sommige nieuwtjes krijgen wij een enorme glimlach op ons gezicht, dit is er één van. Boy Breuker uit Arnhem roept mensen op hun oude winterjas te doneren. Wat een prachtige actie! “Heel Arnhem warm”, aldus de initiatiefnemer.

“Het geeft toch een waanzinnig gevoel als je anderen kunt helpen. Zeker in deze periode van het jaar”, vertelt Boy. Dezelfde actie ‘Warm for winter’ is ooit begonnen in Dublin. Een initiatief waarbij mensen hun oude jassen hingen aan een brug voor diegene die een warme jas konden gebruiken. Boy wil hetzelfde doen in Arnhem.

Zo kun jij helpen

Tijdens de grootste Kerstmarkt van het Oosten op zondag 15 december is het zover. Aan het hekwerk van de Sint Jansbeek aan de Broerenstraat kunnen de warme winterjassen worden opgehangen. Herenjassen, damesjassen én kinderjassen. Zolang ze nog een tweede leven kunnen hebben, zijn ze welkom. Degenen die een jas nodig hebben, kunnen vanaf zondag een warme jas uitzoeken.

Heel Arnhem Warm

Dus, heb jij een goede en warme winterjas? Hang deze dan zondag 15 december – aan een kleerhanger en het liefst met een doorzichtige zak er omheen tegen de regen – aan het hekwerk van de Sint Jansbeek aan de Broerenstraat (tegenover Focus Film Theater) in Arnhem. Zo help je Boy met zijn actie om heel Arnhem warm te houden. Lees meer op de Facebookpagina.

Doe jij al mee? Zoveel Arnhemmers stuurden al post voor de indebuurt kerstkaartenactie

Hoe leuk zou het zijn als Arnhemse eenzame ouderen wat extra hartverwarmende kerstkaartjes krijgen t...

adv.