Hier drink je de lekkerste warme winterdrankjes in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 12 november 2017

Met de eerste nachtvorst nog vers in het geheugen en een weekend vol regen, natte sneeuw en andere narigheid voor de boeg, bedachten wij een fijn lijstje voor je. Van hemelse warme chocolademelk tot Sticky Toffee coffee, je warmt er zo weer van op.

<< < Pagina 1 / 7 >

Sweater Weather Specials bij Mams

Met ons slaperig hoofd hadden we ze bijna gemist deze week. Mams heeft winterspecials! Lekkerrr! Om daar op te drinken of mee te nemen. Wij probeerden de Sticky Toffee Latte en snakken nu naar meer.

Mams koffiebars

nu gesloten07:00 - 21:00

Willemsplein 45

Bekijk meer: koffiebars

Zonder fratsen bij Babo Café

Foto: Facebook Babo

“Wij hebben altijd lekkere koffie.” Geen winterse fratsen bij Babo, maar wel heerlijke cappuccino. Of wat dacht je van de huisgemaakte Chai Latte. Dirty of gewoon. Wij houden van beide en jij?

BABO cafés

nu gesloten09:00 - 00:00

Bovenbeekstraat 28

Bekijk meer: cafés

Filmavond bij Anne & Max

Foto: Facebook Anne & Max

Bij Anne & Max raden ze de winterse thee aan. “Dan moet je meteen aan kerst denken.” Maar ook de Filmavond, dit is een Dirty chai met speculaas, peer, slagroom, kaneel en dadelsiroop past prima in dit seizoen. “En voor de chocoladeliefhebbers hebben we de chocolademelk met 72 procent cacao.”

Anne & Max restaurants en horeca

nu gesloten08:00 - 18:00

Bakkerstraat 50

Bekijk meer: restaurants en horeca

Lekker zoet bij Droomtaarten

Als je een blik op de kaart werpt bij Droomtaarten, waar je dus ook gewoon lekker wat kunt drinken, met of zonder taart, ben je verkocht. Welke Latte neem jij? Hazelnoot, witte chocola, marshmellow…

Droomtaarten bakkers

nu gesloten10:00 - 18:00

Gruyterpassage 15

Bekijk meer: bakkers

Hemelse Chai Latte

Foto: Facebook Hemels

Nieuw bij Hemels en volgens ons perfect passend bij het najaar: een lekkere kruidige Chai Latte. Of je gaat voor Caroliens huisgemaakte chocolademelk, er is een gewone en een pittige versie. En hadden we al gezegd dat je de Latte macchiato ook met allemaal lekkere siroopjes kunt krijgen?

Hemels bakkers

nu gesloten09:00 - 17:30

Kerkstraat 3

Bekijk meer: bakkers

Josephine Coffee

Foto Facebook Josephine’s coffee

Josephine Coffee heeft de lekkerste koffie van Nederland. Althans, volgens de jury van de Misset Horeca top 100. Dus mag Josephine niet ontbreken in ons lijstje. Vanaf volgend weekend staan er weer allemaal lekkere winterspecials op de kaart. Allerlei siroopjes voor bij je Latte Macchiato, winterkoffie met kersen, cacao en slagroom. Of ga jij voor de huisgemaakte chocolademelk met marshmallows?

Josephine coffee koffiebars

nu gesloten10:00 - 17:30

bakkerstraat 22

Bekijk meer: koffiebars

Lola’s Choc

Foto: Facebook Lola’s

Bij Lola’s kun je prima ontbijten en lunchen, of gewoon tussendoor heerlijke koffie drinken. Maar waar wij absoluut voor vallen dit najaar is de Lola’s Choc. Echte chocolademelk, slagroom, donut en Candy. Als je het doet, dan doe je het goed en hoef je meteen niet meer te lunchen.

Lola’s lunch

nu gesloten08:30 - 17:30

6811 KG

Bekijk meer: lunch
<< < Pagina 1 / 7 >
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie