Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Tatanka: ‘hier vind je de meest sfeervolle straten van Arnhem’

Door Jolinda van Alfen 16 juni 2019

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakelen we graag de hulp van de Arnhemmers in. De echte locals, die Arnhem op hun duimpje kennen en nóg meer weten dan wij. Fotograaf Jacqueline de Wit ging op pad met haar trouwe camera en vraagt Arnhemmers: waar kom jij nu het liefst?

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Tatanka

Foto: Jacqueline de Wit

Maak kennis met Tatanka-Cecilia Hodes (20). “Ik ben opgegroeid in Arnhem. Na de zomervakantie begin ik met een mode-opleiding. Ik heb net anderhalf jaar in Groningen gewoond, maar iets in Arnhem blijft mij trekken!” Ze deelt met ons haar favoriete plekjes in de stad.

De mooiste brug

john frostbrug nieuwsoverzicht arnhem
foto ter illustratie: De Gelderlander

Dat is volgens Tatanka de John Frost brug. “Het geeft me altijd een enorm goed gevoel als ik op de fiets zit en de avond valt. Als je dan over de brug het water en alle lichten van de stad ziet, geeft dat een warm gevoel. Ik maak dan graag foto’s van het uitzicht.

Bovenop Rozet

arnhem in close-up

De bovenste verdieping van Rozet vindt Tatanka erg leuk. “Ik ben ooit op een rooftopparty hier terecht gekomen en het was echt geweldig. Wat een beeld; over het hele centrum kijken met een drankje en een dansje, dat geeft een goed gevoel.”

Hoogte80

Fotocredit: google streetview

Alweer een plek met mooi uitzicht. “Aan Hoogte80 heb ik hele persoonlijke herinneringen. Als klein meisje in de bomen gespeeld en met goed weer kon je tot Duitsland kijken. Ook een topplek met oud en nieuw!”

Strand

zwemmen natuurwater rijn
Foto ter illustratie indebuurt arnhem

In zomer zoekt ze de Rijn op. ” Het Rijnstrandje midden in de stad en toch lekker afgelegen voor mooi weer. Ik houd van zonnen met vrienden, boxje en drankje erbij! Dan is dit een goede plek om niet gestoord te worden.”

Modekwartier

Het Modekwartier: veel meer dan mode.

Tatanka komt graag in het Modekwartier “Ik vind in het Modekwartier eerlijk gezegd de meest sfeervolle straten van Arnhem. Voor mij betekent mode ontzettend veel in mijn dagelijks leven. Hier komt een volkswijk en creativiteit met elkaar samen. Ik houd ervan om er inspiratie op te doen en Arnhem te representeren in de kleren die ik draag. Kleren met een verhaal.”

Lees ook

Leuk volgens Bart: ‘hier hebben ze ontzettend lekker eten en goede bediening!’

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakel...

Leuk volgens Samantha: ‘dit is het gezelligste plekje met geweldig uitzicht op de Rijnbrug’

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakel...
silencio pinas

Leuk volgens Silencio Pinas: ‘Hier in Arnhem zit je eerste rang’

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakel...

 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.